YouTube falan ne olacakGoogle Huawei telefonlarda uygulamaları yasaklamıyor!
Hatta, Twitter üzerinde kısa bir değerlendirme yaptığımızda ülkemizde birçok Huawei kullanıcısının telefonunu satmaya karar verdiğini gördük. Google’dan nihayet resmi bir açıklama geldi ve kullanıcılar bir nebze de olsa sevindi.
Huawei Play Store için kısmen sevindiren haber geldi. Android resmi Twitter hesabıüzerinden yapılan açıklamada Google’ın ABD hükümetinin kararlarına uyduğu doğrulanırken, Google Play Store ve Google Play Protect’in Huawei telefonlarda çalışmaya devam edeceği belirtiliyor
Evet Biz sallıyoruz dostum sizin gibi bilgisizlere bilgi anlatmak için yırtınıyoruz. Malesef bilgin sıfır lakin gereksiz konuşmada üstüne yok.Huawei son açıklama google pek sallamıyor sizin kadar![]()
Ben anlamam zatenEvet Biz sallıyoruz dostum sizin gibi bilgisizlere bilgi anlatmak için yırtınıyoruz. Malesef bilgin sıfır lakin gereksiz konuşmada üstüne yok.
Her şeyi tak diye kapatacaklarını mı düşünmüştün gerçekten. ahhhBen anlamam zatenbende google play ve güncellemeler çalışıyor bilginize
![]()
Kardeş yeni üretilecek telefonlar için yaptırım bize bişey yokHer şeyi tak diye kapatacaklarını mı düşünmüştün gerçekten. ahhh
Huawei yıllardır yeni işletim sistemi üzerinde çalışıyor zaten oneplus xiaomi huawei çinli firmalar tek bir sistem üzerine geçip amerikaya güzel bir kafa tutacaklar emin olun her başlangıcın bir sonu vardır android'inde sonu olacaktır. Görecegiz bakalım. bu adımlar huaweiye zarar vermez. google'ye en cok zarar veriyor.Ben anlamam zatenbende google play ve güncellemeler çalışıyor bilginize
gelecek yeni modeller için yaptırım bide okuduğunuzu anlayıp bizi aydınlatsanız
borsada değer kaybetmedi o kadar burdanda çözebilirsiniz iyi forumlar
![]()
Kankam yazdığımdan bunu mu çıkardın... Bunu biz de biliyoruz ben, senin " google play bende çalışıyor" demen üzerine yazdım bunu.Kardeş yeni üretilecek telefonlar için yaptırım bize bişey yok![]()