Huawei'den Android Lisansının Alındığı Söylentisi

M.uyanık

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Ya ABD nin yaptırımlarına boyun eğecek yada kullanıcılarını sıkıntıya sokacak harbi sıkıntı ne olacak belli değil

Osman5689

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Eğer öyle birşey olursa telefon elimizde kaldı diye Google ı mahkemeye versek kazanırız herhalde. Biraz para alırız mağdur olduk diye

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Google Huawei telefonlarda uygulamaları yasaklamıyor!
Hatta, Twitter üzerinde kısa bir değerlendirme yaptığımızda ülkemizde birçok Huawei kullanıcısının telefonunu satmaya karar verdiğini gördük. Google’dan nihayet resmi bir açıklama geldi ve kullanıcılar bir nebze de olsa sevindi.

Huawei Play Store için kısmen sevindiren haber geldi. Android resmi Twitter hesabıüzerinden yapılan açıklamada Google’ın ABD hükümetinin kararlarına uyduğu doğrulanırken, Google Play Store ve Google Play Protect’in Huawei telefonlarda çalışmaya devam edeceği belirtiliyor

Osman5689

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Google Huawei telefonlarda uygulamaları yasaklamıyor!
Hatta, Twitter üzerinde kısa bir değerlendirme yaptığımızda ülkemizde birçok Huawei kullanıcısının telefonunu satmaya karar verdiğini gördük. Google’dan nihayet resmi bir açıklama geldi ve kullanıcılar bir nebze de olsa sevindi.

Huawei Play Store için kısmen sevindiren haber geldi. Android resmi Twitter hesabıüzerinden yapılan açıklamada Google’ın ABD hükümetinin kararlarına uyduğu doğrulanırken, Google Play Store ve Google Play Protect’in Huawei telefonlarda çalışmaya devam edeceği belirtiliyor
YouTube falan ne olacak

yusufsaracen

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Söyle bi durum var zaten bizim cihazlarin lisans parasi odenmis
Bundan sonraki uretecegi cihazlari kapsar
Ornek mate 20 lite bizimki google android
Bundan sonra uretilen mate 20 lite huawei xos yazilim gibi olur

mhmt_akky

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Güncelleme android haberi doğruladı ancak mevcut telefonları etkilemeyeceğini söyledi. Bundan sonraki huawei telefonlarda android işletim sistemi olmayacak. Play store youtube gmail gibi uygulamalara huawei cihazlarından erişilemeyecek.

Justblack

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Evet Biz sallıyoruz dostum sizin gibi bilgisizlere bilgi anlatmak için yırtınıyoruz. Malesef bilgin sıfır lakin gereksiz konuşmada üstüne yok.
Ben anlamam zaten :) bende google play ve güncellemeler çalışıyor bilginize :) gelecek yeni modeller için yaptırım bide okuduğunuzu anlayıp bizi aydınlatsanız :) borsada değer kaybetmedi o kadar burdanda çözebilirsiniz iyi forumlar :)

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Ben anlamam zaten :) bende google play ve güncellemeler çalışıyor bilginize :) gelecek yeni modeller için yaptırım bide okuduğunuzu anlayıp bizi aydınlatsanız :) borsada değer kaybetmedi o kadar burdanda çözebilirsiniz iyi forumlar :)
Huawei yıllardır yeni işletim sistemi üzerinde çalışıyor zaten oneplus xiaomi huawei çinli firmalar tek bir sistem üzerine geçip amerikaya güzel bir kafa tutacaklar emin olun her başlangıcın bir sonu vardır android'inde sonu olacaktır. Görecegiz bakalım. bu adımlar huaweiye zarar vermez. google'ye en cok zarar veriyor.

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Huawei,Xiaomi,Oppo,Oneplus,Vivo, Lenovo Bu suru sirket var toplanin bir ortak market stabil bir kapali isletim sistemi Rakip olabilir cinlilerde bunu yapacak parada gucte var