Huawei'den Android Lisansının Alındığı Söylentisi

therjmnt

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Umarım orta bir yol bulunur ki bulunması gerekiyor. Apple cihazlar Çin'de üretilmeye devam ederken ABD'nin bunu yapmasındaki amacın sadece psikolojik üstünlük sağlamak ve biz tüketicileri Apple'a çekme isteğinden başka birşey olmadığını düşünüyorum şahsen. Yeni bir işletim sisteminin en azından şuan için Android'in önüne geçmeyeceğini düşünen biri olarak ki burada sırf IOS diye değil adı IPhone diye kullananları eleyerekten Huawei'nin ya da bunu gerçekleştirme emeli olan herhangi bir firmanın bu konuda emin adımlar atacağını da düşünmüyorum.
Huawei için Avrupa ve Amerika pazarı bitti diye bir yorum gördüm konuda ve sadece gülümsedim cidden. Huawei sadece akıllı telefon satan bir firma değil. Galatasaray'ın formasında görmeseler bugün bilmeyen insanlar olacaktı. Ve bazı şeyleri burada sırf laf olsun diye yorum yapmadan evvel bir Google kardeşimize danışın derim :)

M.uyanık

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Mate 20 pro Android q beta programından cıkartılmıs yeni bilgi arkadaşlar

Samet yılmaz

Yeni Üye
Şuan satışda olan cihazlar için google'ın bütün hizmetleri kulanımda olucak güvenlik güncelemeleri gelmeye devam edecek ama android güncelemerinde muaf tutulacak yani şuanki android sürümünüz ne ise öyle kalacak herhangi bir yükseltme söz konusu değil en azından herhangi bir çıkar yol sağlanılana kadar

Efe

Huawei Team
Kurucu
CoAdmin
Cihaz
Mate 20 Pro
Arkadaşlar Şu anda Bütün telefon üreticileri Çinde Üretim yapıyor. ki Şu anda Amerikadaki Bir çok işlemci devlet bünyesinde dahi olsa kirin işlemci. Amerika çine kafa tutması şu durumda çok zor son çırpınışları Huawei yeni acıklamasında yeni işletim sistemine dikkat çekti. 1.5 Milyar nufusu olan bir ülkede Google facebook youtube istagram gibi Uygulamaların Olmaması Googlenin zararınadır. Dünyadaki en büyük pasta çin dedir. Çin tek kelimeyle bütün üretimleri durdurabilecek kapasitededir. Apple samsung aklınıza ne gelirse.

mhmt_akky

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Güncelleme: az önce huaweinin twitter hesabından duyuruldu. İlk geri adım donanım üreticilerinden geldi. 'Donanım üreticileri ile olan ittifak yenilendi (SD Birliği, Bluetooth SIG, Wi-Fi İttifakı ve Jedec). Donanım tedariği devam edecek' şeklinde bir duyuru yapıldı. Bir sonraki aşamada google dan geri adım ve uzlaşma adımı bekliyorum. Kaynak: