- Cihaz
- P20 Lite
Ota gelmedi banada pcden görünüyor sanırım.cuma günü pc den yükledim beta ne zaman gelecek ki acaba bilgisi olan var mı kayıt olup emui 10 temalarını denemeyi ısrarla bekliyorum![]()
Ota gelmedi banada pcden görünüyor sanırım.cuma günü pc den yükledim beta ne zaman gelecek ki acaba bilgisi olan var mı kayıt olup emui 10 temalarını denemeyi ısrarla bekliyorum![]()
ben cuma günü hi suit konusunu gördüm bir deneim demiştim kurdum hi suit güncelleme geldi güncelledim teli baglayında bir kontrol edeyim dedim gelmiş öylelikle güncelledim ..Ota gelmedi banada pcden görünüyor sanırım.
Hisuite kesinde ota zıkkımı niye gelmiyor aralığa gireceğiz 2 ay sonradan geliyorben cuma günü hi suit konusunu gördüm bir deneim demiştim kurdum hi suit güncelleme geldi güncelledim teli baglayında bir kontrol edeyim dedim gelmiş öylelikle güncelledim ..
hisuit şifreli olanı ile denesen bir .
ÇOK YAKINDA GPU TURBO VE ERFORS DOSYA SİSTEMİ İLE İLGİLİ BİR GÜNCELLEME YAYINLANICAK ŞUAN SON TESTLERDE AMA BAŞARILI OLMASA BİLE EMUI 10 ALACAK FAKAT BÜTÜN ÖZELLİKLERİNİ KULANAMAYABİLİRSİNİZ EMUI 10 SİSTEMİNİN BU YÜZDEN ARKADAŞA GÖRE ABİ YAKINDA GELİCEK DEDİ ŞUAN ÇİN DE SON TESTLERİ YAPILIYOR DEDİ GEÇ ALABİLİR DEDİ BÜYÜK İHTİMALLE BANA KASIM GÜNCELLEMESİ İLE BİRLİKTE GELİR YADA KASIM GÜNCELLEMSİNDEN SONRA GELİR DEDİ BAKICAZ BENDE HABER BEKLİYORUM HERZAMAN SİZİN GİBİ GÜZEL ARKADAŞLARA VE FORUM TAKİPÇİLERİNE EN DOĞURU BİLGİYİ VERMEK İÇİN ÇABALAIYORUZ....P20 lite gpu turbo ve erofs dosya sistemi gelecekti halen gelmedi bununla alakalı bir bilginiz varmı admin bu arada çok mesai atıyorum kusura bakma affola
bu bilgiyi verdiğin için çok teşekkürler çok sevindim inşallah gelir yakın takipçinizim merakla bekliyorumÇOK YAKINDA GPU TURBO VE ERFORS DOSYA SİSTEMİ İLE İLGİLİ BİR GÜNCELLEME YAYINLANICAK ŞUAN SON TESTLERDE AMA BAŞARILI OLMASA BİLE EMUI 10 ALACAK FAKAT BÜTÜN ÖZELLİKLERİNİ KULANAMAYABİLİRSİNİZ EMUI 10 SİSTEMİNİN BU YÜZDEN ARKADAŞA GÖRE ABİ YAKINDA GELİCEK DEDİ ŞUAN ÇİN DE SON TESTLERİ YAPILIYOR DEDİ GEÇ ALABİLİR DEDİ BÜYÜK İHTİMALLE BANA KASIM GÜNCELLEMESİ İLE BİRLİKTE GELİR YADA KASIM GÜNCELLEMSİNDEN SONRA GELİR DEDİ BAKICAZ BENDE HABER BEKLİYORUM HERZAMAN SİZİN GİBİ GÜZEL ARKADAŞLARA VE FORUM TAKİPÇİLERİNE EN DOĞURU BİLGİYİ VERMEK İÇİN ÇABALAIYORUZ....
Erofs çok geç oldu. emui 10 ile toplu verirler diye düşünüyordum ama. Erken erişim yapabilir miyiz malum 2 3 ay sonradan geliyor?ÇOK YAKINDA GPU TURBO VE ERFORS DOSYA SİSTEMİ İLE İLGİLİ BİR GÜNCELLEME YAYINLANICAK ŞUAN SON TESTLERDE AMA BAŞARILI OLMASA BİLE EMUI 10 ALACAK FAKAT BÜTÜN ÖZELLİKLERİNİ KULANAMAYABİLİRSİNİZ EMUI 10 SİSTEMİNİN BU YÜZDEN ARKADAŞA GÖRE ABİ YAKINDA GELİCEK DEDİ ŞUAN ÇİN DE SON TESTLERİ YAPILIYOR DEDİ GEÇ ALABİLİR DEDİ BÜYÜK İHTİMALLE BANA KASIM GÜNCELLEMESİ İLE BİRLİKTE GELİR YADA KASIM GÜNCELLEMSİNDEN SONRA GELİR DEDİ BAKICAZ BENDE HABER BEKLİYORUM HERZAMAN SİZİN GİBİ GÜZEL ARKADAŞLARA VE FORUM TAKİPÇİLERİNE EN DOĞURU BİLGİYİ VERMEK İÇİN ÇABALAIYORUZ....
bende daha önce p20 lite kullanıyordum. bildiğim kadarıyla Kirin 659 ve öncesi işlemciye sahip cihazlara EMUI 10 gelmeyecek. 710 ve üstü cihazlar itibariyle gelecek diye biliyorum.Huawei p smart 2018 gelirmi acaba Emuı 10 bir bilginiz varmı, teşekkürler
Hocam nerden indireceğim beta nedirHuawei betayıda indirin giriş yapın