haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

Öncelikle müşteri hizmetlerinden aldığım bildiği söylüyorum arkadaşlar.
Aralık ayının sonlarına doğru HiCare uygulamasından edindiğimiz 10.0.0.170 ve 10.0.0.172 sürümleri kararlı sürümmüş. Yani yeni bir güncelleme beklemeyin. Hatalarla dolu bu güncelleme ile kaldık. Teyit etmek amacıyla 2.defa başka bir temsilciye bağlanıp sorduğumda o da aynısını söyledi.
Önce hepimiz bu sürümü beta sanıyorduk fakat malesef bu hatalarla dolu sürüm kararlı sürümmüş. Şubat sonu Mart başı gibi gelecek güncelleme bu sürümü alanlara gelmeyecek sadece derleme numarasına göre hala emui 9.1 kullanan kişilere gelecek. Ayrıca Webteknoya girerseniz kararlı sürüm global olarak dağıtımı başlamış ve bu kararlı sürümün 170 ve 172 olduğunu yazmışlar. Huawei den fazlasını beklemek hata olurdu zaten. Hiç memnun etmedi bu güncelleme.
Benim cihazimda dahil etrafimdaki tum mate 20 lite lara gelen guncelleme 170 sürümü 172 ney ve kimlere geldi bilmiyorum. Ama açık beta ve kapali sürecinden sonra dagitildi bu bizde 170 surumlu 10 guncellemesi. Yani kararli surum olma ihtimali cok yuksek. Ama soylede bi durum var sonucta bu cihaza gelmis ve gelecek son guncelleme olmiyacak elbette yeni gelen guvenlik ve yama guncellemeleri illaki olacak ve sikintilari gidericeklerdir. Sonucta bu sürümle beraber bir suru sikinti yasiyan kullanicilar sikayetlerini iletmistir huawei tarafina ve bilgileri vardir. Bir takim duzeltmeler yaparlar ve gelen yamalarla beraber duzeltirler diye dusunuyorum ve umuyorum. Kendi fikrim ve dusuncem bu yonde. Ayrica sunuda belirtiyim ben herhangi bir sorun yasamadim bu guncellemede hic banka uygulamasi disinda onuda sildim geri yukledim sorun giderildi..

Mart ayını bekleyelim , Huawei etkinlik yapacak ve Android 11 ile ilgili gelişmeleri söyleyecek , ben halen umutluyum Mate 20 Lite alır Android 11'i diyorum

Mart ayını bekleyelim , Huawei etkinlik yapacak ve Android 11 ile ilgili gelişmeleri söyleyecek , ben halen umutluyum Mate 20 Lite alır Android 11'i diyorum
Almaz keşke dediğin gibi olsa
Mate 20 pro
Mate 20
Mate 20 x
Mate 20 porshe design
Felan filan bunlar aylık güvenlik yaması alıyorlar
Mate 20 lite 3 ay da bir segment olarak üstte ki saydıklarımdan maalesef düşük profillli
20 lite için emui 10 bile ilk resmi olarak açıklanmamıştı sonradan fazla talep olunca aldık.
Fazla umut etmemek gerek ki olmadığında hayal kırıklığı olmasın. ;)

Android 10 için dedikleri zamanı biliyorum , başta yok dediler sonra tamam dediler , bence benzer bir durum olur , hiç olmadı birileri mutlaka Android 11 yüklemenin bir yolunu bulurlar

Almaz keşke dediğin gibi olsa
Mate 20 pro
Mate 20
Mate 20 x
Mate 20 porshe design
Felan filan bunlar aylık güvenlik yaması alıyorlar
Mate 20 lite 3 ay da bir segment olarak üstte ki saydıklarımdan maalesef düşük profillli
20 lite için emui 10 bile ilk resmi olarak açıklanmamıştı sonradan fazla talep olunca aldık.
Fazla umut etmemek gerek ki olmadığında hayal kırıklığı olmasın. ;)

Dostlar şimdi benim cihaz da 10.0.0.170 sürümü var , bazı kullanıcılara 10.0.0.172 gelmiş ne gibi bir farklılık var belli mi ve 172 sürümü nasıl kurabilirim bilgisi olan var mı ?

Dostlar şimdi benim cihaz da 10.0.0.170 sürümü var , bazı kullanıcılara 10.0.0.172 gelmiş ne gibi bir farklılık var belli mi ve 172 sürümü nasıl kurabilirim bilgisi olan var mı ?
Hocam gerçekten gerek yok fazla bir değişiklik olacağını zannetmiyorum doğrusu hiç değişiklik yoktur. İsimi farklı vermişler 170.172 aynıdır

İkisi arasında bir fark yok derleme numarasına göre sadece 170 ve 172 ile ayrılmış.

EMUI 11 alacak olan cihazlar
Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30
Huawei Mate 30 RS Porsche design
Huawei Mate 20
Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 X
Huawei Mate 20 X (5G)
Huawei Mate 20 X (4G)
Huawei Mate 20 Porsche RS
Huawei Mate X
Huawei P40
Huawei P40 Pro
Huawei P30
Huawei P30 Pro
Huawei Nova 6
Huawei Nova 6 5G
Huawei Nova 5T
Huawei Nova 5
Huawei Nova 5 Pro
Huawei Nova 5Z
Huawei Nova 5i
Huawei Nova 5i Pro
Huawei MatePad
Huawei MediaPad M6
Honor V30
Honor V30 Pro
Honor V20
Honor 20
Honor 20 Pro
Honor 20S
Honor 9X
Honor 9X Pro

Kaynak: mynet

Mate 20 Lite olsun diye mail mi atalım Huawei'ye acaba , yada bi telegram kuralım oradan organize olup yapalım bir şeyler

EMUI 11 alacak olan cihazlar
Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30
Huawei Mate 30 RS Porsche design
Huawei Mate 20
Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 X
Huawei Mate 20 X (5G)
Huawei Mate 20 X (4G)
Huawei Mate 20 Porsche RS
Huawei Mate X
Huawei P40
Huawei P40 Pro
Huawei P30
Huawei P30 Pro
Huawei Nova 6
Huawei Nova 6 5G
Huawei Nova 5T
Huawei Nova 5
Huawei Nova 5 Pro
Huawei Nova 5Z
Huawei Nova 5i
Huawei Nova 5i Pro
Huawei MatePad
Huawei MediaPad M6
Honor V30
Honor V30 Pro
Honor V20
Honor 20
Honor 20 Pro
Honor 20S
Honor 9X
Honor 9X Pro

Kaynak: mynet

Mate 20 Lite olsun diye mail mi atalım Huawei'ye acaba , yada bi telegram kuralım oradan organize olup yapalım bir şeyler
Boşuna uğraşmayın agalar. 11 gelene kadar 1 sene gecer. Cihaz olur 3 yillik. Benim Arkadasta mate 10 Pro var daha 10 guncellemesini alamadi ki mate lite modeline 2 tane ana guncellemenin ustune birde 11 i versinler. Ben hic ümitlenmiyorum 11 icin suan gayet iyi yani cihaz bence zaten bi cihazin omru 3 bilemedin 4 yil. Ufak tefek yamalari versinler guvenlik yamalarini falan versinler bence yeter. Kendi dusuncem bu. Ama verirlerse fenada olmaz hani :))

Olmadı Android 11 için rom yazacağız :) , ben şuan iPhone 11 Pro Max kullanıyorum 2. cihaz olarak Mate 20 Lite kullanıyorum , bildiğin gibi değil bu cihazı o kadar çok sevdim ki tek eksik yani kamerası o kadar iyi değil , o yüzden Andorid 11 ile taçlansın istiyorum

Boşuna uğraşmayın agalar. 11 gelene kadar 1 sene gecer. Cihaz olur 3 yillik. Benim Arkadasta mate 10 Pro var daha 10 guncellemesini alamadi ki mate lite modeline 2 tane ana guncellemenin ustune birde 11 i versinler. Ben hic ümitlenmiyorum 11 icin suan gayet iyi yani cihaz bence zaten bi cihazin omru 3 bilemedin 4 yil. Ufak tefek yamalari versinler guvenlik yamalarini falan versinler bence yeter. Kendi dusuncem bu. Ama verirlerse fenada olmaz hani :))

Olmadı Android 11 için rom yazacağız :) , ben şuan iPhone 11 Pro Max kullanıyorum 2. cihaz olarak Mate 20 Lite kullanıyorum , bildiğin gibi değil bu cihazı o kadar çok sevdim ki tek eksik yani kamerası o kadar iyi değil , o yüzden Andorid 11 ile taçlansın istiyorum
Insallah gelir kardes bende gelsin isterim tabiki ama cok zor yeni modeller varken buna gelmesi en az 1 sene cok zor yani. Ama 11 gelse cihaz her turlu kaldirir ve daha mukemmel olur diye dusunuyorum insallah gelir ne diyim ama ben ümitlenmiyorum arayisa girmemek icin.

Android 10 'da ufak tefek hatalar dışında teklemedi bile cihaz bence Android 11 'i de kaldırır

Insallah gelir kardes bende gelsin isterim tabiki ama cok zor yeni modeller varken buna gelmesi en az 1 sene cok zor yani. Ama 11 gelse cihaz her turlu kaldirir ve daha mukemmel olur diye dusunuyorum insallah gelir ne diyim ama ben ümitlenmiyorum arayisa girmemek icin.