- Cihaz
- Mate 20 Lite
Az kaldı yakında dağıtıma başlar az daha sabretmek en iyisibekleyeceğiz mecbur
Az kaldı yakında dağıtıma başlar az daha sabretmek en iyisibekleyeceğiz mecbur
bugün de gelmedi geçti yarına bakacağızAz kaldı yakında dağıtıma başlar az daha sabretmek en iyisi
Ocakta gelir bence.bugün de gelmedi geçti yarına bakacağız![]()
1 hafta kaldı ama umarım daha önce gelirOcakta gelir bence.
eli kulağında1 hafta kaldı ama umarım daha önce gelir
heder etti bizi bu kadar güncelleme beklenmez kieli kulağında![]()
Kararlı gelsin de geç de olur1 hafta kaldı ama umarım daha önce gelir
Umarım kararlıda bu sıkıntılar yaşanmaz.Beyler bana kendiliginden geldi ama 3 hafta oldu fakat ne sarjdan nede uygulamalardan memnunum surekli sacma hatalari oluyor sanirim beta diye surduler bunu, betaya kayit olmadim ama bende anlamadim. Tek guzelligi karanlik mod ama oda sapitiyor![]()
bunları görünce iyi ki gelmedi diyorum , ama bir yandan da beta'da yaptıkları hataları yapmazlar diyorumBeyler bana kendiliginden geldi ama 3 hafta oldu fakat ne sarjdan nede uygulamalardan memnunum surekli sacma hatalari oluyor sanirim beta diye surduler bunu, betaya kayit olmadim ama bende anlamadim. Tek guzelligi karanlik mod ama oda sapitiyor![]()
Temennimiz o yöndebunları görünce iyi ki gelmedi diyorum , ama bir yandan da beta'da yaptıkları hataları yapmazlar diyorum
en çok korktuğum nokta o zaten bu kadar bekle sonra gelsin o da bir ton bug ileTemennimiz o yönde![]()
Hayırlısı olsun. Bekleyip göreceğiz.en çok korktuğum nokta o zaten bu kadar bekle sonra gelsin o da bir ton bug ile
zaten aralık ayında gelmeyeceği neredeyse kesinleşti ocak ayında ocak güvenlik güncellemesi ile gelirse süper olurHayırlısı olsun. Bekleyip göreceğiz.