Son gelen 270 surumuyle beraber EKİM ayi guvenlik yamasi var hocam suandaAndroid 10 alan arkadaşlar bakabilirler mi güvenlik güncellemesi en son hangi ay görünüyor Android 9'da eylül olarak görünüyor.
Son gelen 270 surumuyle beraber EKİM ayi guvenlik yamasi var hocam suandaAndroid 10 alan arkadaşlar bakabilirler mi güvenlik güncellemesi en son hangi ay görünüyor Android 9'da eylül olarak görünüyor.
eyw , Android güncellemesi önemli ama bu güvenlik güncellemesi daha önemli buna biraz özen gösterseydi bari huaweiSon gelen 270 surumuyle beraber EKİM ayi guvenlik yamasi var hocam suanda
Amiral gemisi denilen ust segmentler aylik orta ve alt seviyeler 3 aylik periyotlar seklinde guvenlik guncellemesi programi yapiliyor hocam.eyw , Android güncellemesi önemli ama bu güvenlik güncellemesi daha önemli buna biraz özen gösterseydi bari huawei
bir sonraki güncelleme ocak'da yaniAmiral gemisi denilen ust segmentler aylik orta ve alt seviyeler 3 aylik periyotlar seklinde guvenlik guncellemesi programi yapiliyor hocam.
Aynen emui 10 la beraber gelir yani senin anlican.bir sonraki güncelleme ocak'da yani
Bu güncelleme 15 gün önce geldi. Size şimdi mi geldi? Bu arada Emui 10 ocak ayı içerisinde dağıtılacak Mate 20 Lite cihaza. Ocak bitmeden hemen hemen herkese gelmiş olur muhtemelen.az önce HiSuite ile bir güncelleme geldi 9.1.0.270 geldi , güvenlik numarası 6 ekim oldu
bugün geldi , bende anlamadım niye herkes aynı anda almıyor , hiç olmazsa Mate 20 Lite'ler aynı anda alsa güncellemeleriBu güncelleme 15 gün önce geldi. Size şimdi mi geldi? Bu arada Emui 10 ocak ayı içerisinde dağıtılacak Mate 20 Lite cihaza. Ocak bitmeden hemen hemen herkese gelmiş olur muhtemelen.
Sana bu ancak mı geldi hocam biz bunu 20 gün oldu yükleyeliaz önce HiSuite ile bir güncelleme geldi 9.1.0.270 geldi , güvenlik numarası 6 ekim oldu
Bende de durum.ayni hocam gözler 10dqSana bu ancak mı geldi hocam biz bunu 20 gün oldu yükleyeli
mantığını çözemedim , nasıl oluyor hiç bir fikrim yokSana bu ancak mı geldi hocam biz bunu 20 gün oldu yükleyeli
Bende anlamıyorum çok saçma bu güvenlik güncellemesi yani nasıl bende şimdi sende 1 ay sonra çok saçma mantık yokmantığını çözemedim , nasıl oluyor hiç bir fikrim yok
ocak ayı da yalan oldu galibaAvrupa da dağıtım başlıcak sonra ne zaman gelecek bana göre şubatı bulacak