haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

Avrupa da dağıtım başlıcak sonra ne zaman gelecek bana göre şubatı bulacak
Emui 9 güncellemesi de verilen tarihten 4 ay sonra geldi kararlı sürümü. Psmart 19 modeli daha düşük olmasına ramen bizden önce alıyor her güncellemeyi. Mate 20 lite modelinde hep geç geliyor yine bence mart ayına kadar sürecek bu süreç.

Emui 9 güncellemesi de verilen tarihten 4 ay sonra geldi kararlı sürümü. Psmart 19 modeli daha düşük olmasına ramen bizden önce alıyor her güncellemeyi. Mate 20 lite modelinde hep geç geliyor yine bence mart ayına kadar sürecek bu süreç.
aynen marta kadar sürer diye düşünüyorum ben de

Sende benim gibi çok sabırsızsın:) ben bu telefonu satacam ama bu 10 sürümünü görmeden satmayacağım. Sana şunu içtenlikle söylüyorum. 2 aya kadwr gelmez stock rom bulabilmen içinde dağıtıma çıkması lazım
zaten şirket hattı olarak kullanıyorum , kendi hattım iPhone'da buna güncelleme gelmeyince bi soğudum da satıp ne alacağım en iyisi ya pixel yada huawei

bugün geldi , bende anlamadım niye herkes aynı anda almıyor , hiç olmazsa Mate 20 Lite'ler aynı anda alsa güncellemeleri
Bu sanırım şeye göre değişiyor, imei numarasına yada yapım numarasına göre sırayla değişiyor. Ben de anlamadım. Emui 10 gelse de kurtulsak.

An itibariyle banada Emui 10.0.0.170 gelmiş bulunmakta HiCare yi kontrol ediniz.

Hiç beklenmedik bir anda geldi . Hicare'den güncellemeyi denetleyin.. hayırlı olsun ::)

10.0.0.170(C432E9R1P1)
VrFPSP.jpg

Son düzenleme: