haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

Sanırım desteklemiyor. Apk mirror den indirdim paket yükleyicisi başlatılamadı dedi. Apk mirror sitesi güvenilir densede yinede tam güvenmemek gerek belirtelim.
ben bi baktım da bir kaç sitede optimize edilmiş halleri var deneyeceğim uyan olursa buradan yazarım

9.1 e göre iyi yani
Evet benim deneyimleme sonuçlarım.

Artıları -
Ses artmış
Daha akıcı
PİL daha uzun ömürlü
Bildirimler daha estetik açılıyor.
Karanlık mod vs

Eksileri -
Ram kullanımı fazla
Geliştirici seçeneklerinden pencere animasyonu diğer seçenekler de 0.5 kullanımı bile fazla olmuş. Buda yavaşlık katıyor.
Mobil ağlar kısmında tercih edilen şebeke seçimi yine eksik.(LTE 3G 2G) vs.

İlerleyen zamanda kullanım bilgilerini buraya aktaracağım. Şimdilik böle

Son düzenleme:
Evet arkadaslar hayirli olsun. Banada geldi. Valla nediyim huawei catir catir dagitiyo 10 u. Sansungda falan ust segment alamayanlar var daha. Sevindirici bir durum. Hayirli olsun herkese simdiden.

Şu an karşılaştığım sorunlar.

Aramalar kapanıyor 2 defa oldu.
Ram miktarı artışı.
Uygulama güncellemesini yüklerken Uygulama Yüklenemedi sorunu gidermek için tıklayın tarzında uyarı.

Ram miktarı artışı.
Uygulama güncellemesini yüklerken Uygulama Yüklenemedi sorunu gidermek için tıklayın tarzında uyarı.
Ram miktarı konusunda aynıyız diğer konuda öle bir sorun olmadı

Ram miktarı artışı.
Ram konusunda bir problem yok suanda ama akbank mobile giremiyorum guncellemeden sonra. Baska bir sorun yasamadim suana kadar. Ama banka uygulamasini nasil cozucem bilmiyorum.

Ram konusunda bir problem yok suanda ama akbank mobile giremiyorum guncellemeden sonra. Baska bir sorun yasamadim suana kadar. Ama banka uygulamasini nasil cozucem bilmiyorum.
O sorunu ben öğrendim banka uygulamalarının Android 10 a göre uyumlu bir güncelleme yapması gerekiyormuş.

Aod nedir acaba ? Bilen arkadaşlarımız anlatabilir mi
Always on display yani her zaman açık ekran özelliği.. Ekran kapalı da olsa saat, takvim, bildirim vs. görünüyor. Kısaca hoş bir şey. Tabi bizim panellerde şarj süresini etkileyebilevek bir özellik.