- Cihaz
- Mate 20 Lite
EvetEmui 10 mu yuklu
EvetEmui 10 mu yuklu
ben de bir sorun yok akbank kullanıyorum. telefonu sıfırlayabilirsin. zaten ben de temiz olsun diye sıfırladım.Ram konusunda bir problem yok suanda ama akbank mobile giremiyorum guncellemeden sonra. Baska bir sorun yasamadim suana kadar. Ama banka uygulamasini nasil cozucem bilmiyorum.
Ben girebiliyorum sıkıntı yokRam konusunda bir problem yok suanda ama akbank mobile giremiyorum guncellemeden sonra. Baska bir sorun yasamadim suana kadar. Ama banka uygulamasini nasil cozucem bilmiyorum.
sürüm numarası ne ?Emui10 zaten gelmişti ancak şimdi 1 güncelleme daha geldi arkadaşlar.
10.0.0.170 sürüm numarası. 575mb boyutu. Aralık ayı güvenlik güncellemesi de dahil.sürüm numarası ne ?
bende ki de aynı , sana daha önce gelmiş android 10 buda yaması bana direk bu sürüm geldi10.0.0.170 sürüm numarası. 575mb boyutu. Aralık ayı güvenlik güncellemesi de dahil.![]()
Beta olarak kullanıyordun bu güncellemeyle birlikte tam sürüme geçiş yaptın 9.1 den 10 sürümüne geçişte ise güncelleme boyutu 4.06Gb10.0.0.170 sürüm numarası. 575mb boyutu. Aralık ayı güvenlik güncellemesi de dahil.![]()
aynen beta olarak kullananlara gelen güncelleme , ben 9'daydım direk 10'a geçtimBeta olarak kullanıyordun bu güncellemeyle birlikte tam sürüme geçiş yaptın 9.1 den 10 sürümüne geçişte ise güncelleme boyutu 4.06Gb
O güncellemeyi yapalı 1 ay olacak neredeyse zaten bir kaç sorun olmuştu. Umarım düzelmiştir. Teşekkür ederim bilgilendirme için.Beta olarak kullanıyordun bu güncellemeyle birlikte tam sürüme geçiş yaptın 9.1 den 10 sürümüne geçişte ise güncelleme boyutu 4.06Gb
kablosuz projeksiyonu bozdular , Andorid 9'da çok iyi çalışan yazılım çalışmıyor Android 10'daO güncellemeyi yapalı 1 ay olacak neredeyse zaten bir kaç sorun olmuştu. Umarım düzelmiştir. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Bende de aynı sorun var çözümünü araştırıyorum buldum mu paylaşırım hocamkablosuz projeksiyonu bozdular , Andorid 9'da çok iyi çalışan yazılım çalışmıyor Android 10'da
bir çözüm buldunuz mu ?Bende de aynı sorun var çözümünü araştırıyorum buldum mu paylaşırım hocam