haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

beyler , vlc ile 1080 p izliyorum donarak izliyor , mx player 'den izlemeye çalışıyorum oda EAC3 ses desteklemiyor diyor , düzgün bir player var mı kullanabileceğimiz

edit : mx player'in codecini yükledim sorun düzeldi , 1080 p izlemek için bulunmaz nimet mx player

Son düzenleme:
Canlı destekten aldığım bilgiye göre hicare üzerinden gelen beta sürüm. Çünkü beta sürecine dahil olmadan bile bunu Huawei göndermişler. Aşırı ram tüketimi ve pil yüzdesinin kaybolması en can sıkıcı durumlar. Ocak sonu gibi final sürümün geleceğini söylediler.

Canlı destekten aldığım bilgiye göre hicare üzerinden gelen beta sürüm. Çünkü beta sürecine dahil olmadan bile bunu Huawei göndermişler. Aşırı ram tüketimi ve pil yüzdesinin kaybolması en can sıkıcı durumlar. Ocak sonu gibi final sürümün geleceğini söylediler.
Son kontrolde sizlerin de dediği gibi kablosuz projeksiyon çalışmıyor. Bazı oyunlarda takılma kısmen giderilmiş, takılma olmayan oyunda takılmalar başlamış. Umarım final sürüm ile düzelir.

Kablosuz projeksiyon belli ki bu güncellemenin eksisi. Oyun oynamadığım için nasıl bir performans sorunu veriyor bilemiyorum.

10.0.0.170 final sürüm değil yani beta daha bu , gerçi kablosuz projeksiyondan belli oluyor da neyse 10 geldi finali de gelir :)

6DO820.jpg

Arkadaşlar merhaba. Hicare üzerinden güncelleme kontrolü yaptığımda zaman zaman güncelleme var şeklinde yazı belirip bir süre kalıyor ancak daha sonra yazılımınız günceldir diyor. Derleme numaram 9.1.0.245(C432E4R1P1)

6DO820.jpg

Arkadaşlar merhaba. Hicare üzerinden güncelleme kontrolü yaptığımda zaman zaman güncelleme var şeklinde yazı belirip bir süre kalıyor ancak daha sonra yazılımınız günceldir diyor. Derleme numaram 9.1.0.245(C432E4R1P1)
Ayarlar /Uygulamalar
Yazılım güncellemesi olan kısmı bulup Önbellek sil veri sil diyelim.
Tekrar Uygulamalar kısmında hicare bulup Önbellek sil veri sil diyelim.
Telefonu yeniden başlatalım.
Hicare girip bölgeyi Türkiye seçerek yapılandırma ayarlarını yapalım. Sonra tekrar güncelleme kontrolü yapıp deneyelim.

Cevabınız için teşekkür ederim. Bahsetmiş olduğunuz işlemleri defalarca yaptım, hatta hicare uygulamasında bölge değişikliği yapıp öyle de denedim ancak olmadı.

Cevabınız için teşekkür ederim. Bahsetmiş olduğunuz işlemleri defalarca yaptım, hatta hicare uygulamasında bölge değişikliği yapıp öyle de denedim ancak olmadı.
Hisuite ile denediniz mi?
Bilgisayar ile bağlantınızı oluşturup hisuite üzerinden deneyebilme şansınız var mı?

Hisuite ile denediniz mi?
Bilgisayar ile bağlantınızı oluşturup hisuite üzerinden deneyebilme şansınız var mı?
Şu an hisuite ile deneme imkanım yok ancak daha önce ara ara denemiştim ve sürümünüz güncel uyarısı vermişti her seferinde. Akşam eve gidince tekrar deneyeyim.

Bir de emui 10 beta süreci başladığında kayıt olup birkaç gün sonrasında güncelleme bildirimi almıştım ancak işlerin yoğunluğundan indirip yükleyememiştim. Sonrasında güncelleme kaybolmuştu. Gördüğüm kadarıyla zamanında betaya kayıt olmayan kişiler de emui 10 güncellemesini aldılar.