haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

Siz öyle deyince anladım şimdi hocam işleminizi şu şekilde yapalım. Hsuite ile yedeğinizi alınız. İsterseniz bu şekilde devam edin. Ben güncellemeleri sorunsuz almak için diyorsanız telefonunuzu sıfırlamanız gerekmektedir..
Telefonu da sıfırladım geçenlerde, hatta sizin eski mesajlarınızdan birinde yazıyordu sıfırlayınca güncelleme gelebilir diye. Ancak yine kâr etmedi. Yine de önümüzdeki günlerde müsait olduğumda tekrar denerim olmazsa. İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkürler.

Telefonu da sıfırladım geçenlerde, hatta sizin eski mesajlarınızdan birinde yazıyordu sıfırlayınca güncelleme gelebilir diye. Ancak yine kâr etmedi. Yine de önümüzdeki günlerde müsait olduğumda tekrar denerim olmazsa. İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkürler.
Anladım rica ederim. Son olarak Hicare den müşteri temsilcisine konuyu iletebilirsiniz.

Güncelleme konusunda xiaomi çok daha iyi. Huawei bu durumu bir an önce düzeltmeli.

Arka planda bazı zaman böle şeffaf eski görüntünün resmi çıkıyor artık yeni tam sürüm gelse çok saçma tamamen sorun varken bunu bizlere göndermeleri

Mate 20 Lite'ı satıp Xiaomi almayı düşünüyorum ben de ama hangi cihazı alacağım bilmiyorum , kamerası iyi ve güncellemeleri zamanında alan modeli hangisi ?
Redmi note 8 pro modeli iyidir.Genel anlamda güncelleme politikası nasıl bilmiyorum. Lakin kullananan arkadaşlarım her ay güvenlik güncellemesi geldiğini söylediler.Diğer büyük güncelleme konusunda şuanlık bir bilgim yok.

o tweet'in linkini paylaşman mümkün mü ?
iyi olur sana zahmet
AfNFda.jpg

Emui 10 için bu kadar heyecanlanmayın. İnsan biraz bildirim sesleri ekler. Tuş kilit sesini sevmiyorum ama degistirmiyorlar. Klavye sesleri değişse daha güzel olurdu. Kullanıcıya biraz seçenek sunmaları gerekir.

Karanlık mod
Performans
Şarj ömrü
Görsellik olarak herşey güzel.

Paralı temalar kilit tuş sesini değişiyor mu bilen var mı ?

Emui 10 için bu kadar heyecanlanmayın. İnsan biraz bildirim sesleri ekler. Tuş kilit sesini sevmiyorum ama degistirmiyorlar. Klavye sesleri değişse daha güzel olurdu. Kullanıcıya biraz seçenek sunmaları gerekir.

Karanlık mod
Performans
Şarj ömrü
Görsellik olarak herşey güzel.

Paralı temalar kilit tuş sesini değişiyor mu bilen var mı ?
Beta olduğu için belki böyledir tam sürüm gelsin artık bakacağız.