haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

Emui 10 için bu kadar heyecanlanmayın. İnsan biraz bildirim sesleri ekler. Tuş kilit sesini sevmiyorum ama degistirmiyorlar. Klavye sesleri değişse daha güzel olurdu. Kullanıcıya biraz seçenek sunmaları gerekir.

Karanlık mod
Performans
Şarj ömrü
Görsellik olarak herşey güzel.

Paralı temalar kilit tuş sesini değişiyor mu bilen var mı ?
Klavye sesi değişiyor. Swiftkey den. Tuş kilidi sesini kapatabilirsin. Çok fazla eksik ve hata var nadiren de olsa karşılaşıyorum. Şubat sonlarına doğru kararlı sürüm yayınlayacaklarmış belki gelir yeni şeyler.

Şuan kullandığımız daha beta sürümü final sürüm değil , final sürüm de bir çok sıkıntıyı çözeceklerine eminim

Klavye sesi değişiyor. Swiftkey den. Tuş kilidi sesini kapatabilirsin. Çok fazla eksik ve hata var nadiren de olsa karşılaşıyorum. Şubat sonlarına doğru kararlı sürüm yayınlayacaklarmış belki gelir yeni şeyler.

Swiftkey klavyeyi sevmiyorum. Gboard kullanıyorum. Tuş kilit sesini kapattıktan sonra anlamı kalmıyor. Ben kilitleyip açarken çıkan sesi seviyorum. Bundan daha fazla değişim olacağını sanmıyorum.

Huawei Central sitesine göre 10.0.0.184 sürümü yayınlanmış bana daha gelmedi ama gelir 1-2 haftaya diye tahmin ediyorum.

edit : 10.0.0.180 numaraymış

huawei-mate20-emui10-december-security-patch-1.jpg

Son düzenleme:
Huawei Central sitesine göre 10.0.0.184 sürümü yayınlanmış bana daha gelmedi ama gelir 1-2 haftaya diye tahmin ediyorum.

edit : 10.0.0.180 numaraymış

huawei-mate20-emui10-december-security-patch-1.jpg
Muhtemelen yine yüksek boyutta ham emui 10 final gönderirler. Çünkü 300-50ü mb ile çözülecek sorun değiller.

Benim gördüğüm en büyük sorunlar

* Aşırı ram tüketimi (Emui 9 iken en kötü 1.60 gb boş kalırken şu an en iyi 1.30 ve arka planda hiç bir uygulama yok.)
* Şarj yüzdesi %100 olunca göstermiyor. 99'a düştüğünde geliyor.
* Üçüncü parti uygulamalarda takılma, atma aşırı arttı.
Ufak tefek başka sorunlar var yine ama bunlar kadar can sıkan yok.

Muhtemelen yine yüksek boyutta ham emui 10 final gönderirler. Çünkü 300-50ü mb ile çözülecek sorun değiller.

* Aşırı ram tüketimi (Emui 9 iken en kötü 1.60 gb boş kalırken şu an en iyi 1.30 ve arka planda hiç bir uygulama yok.)
Katılıyorum en önemli sorun Ram sorunu normalde %45 51 arasında olan Ram bunu kurduktan sonra 60 70 bazı zaman 80 oluyor. Umarım en kısa zamanda çözerler. Yeni çıkan güncelleme de ekran uygulama ve arama ile ilgili sorunlar düzeltildi yazıyor

Bu söylediğiniz sorunlar 10.0.0.170 için konuşuyorum bende mevcut değil. Ram kullanimi emui 9 göre azaldı. Arka plan doluyken 1 GB gecmiyor. 3 GB boşta kaliyor. Genel olarak kullanımda 2.5 GB Max gözüküyor. Uygulama atma sorunlar ilk gelen emui 10 da vardı. Şuan hiç kalmadı ve performans aşırı arttı. Ben atmadım ama hard reset atmanız da fayda var.

aynen , bunların yanında kablosuz projeksiyon özelliği de tam verimli çalışmıyor

You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

Uzun zamandır güncelleme gelmiyordu, az önce Hicare üzerinden kontrol ettim ve ekim ayı güvenlik yaması geldi. Mevcut derleme numaram 9.1.0.245 (C432E4R1P1) ve Eylül ayı güvenlik yaması yüklüydü.

Edit: Güncellemeyi yükledikten sonra tekrar güncelleme kontrolü yaptım ve 9.1.0.280 Kasım ayı güvenlik yaması geldi. Dosya boyutu 119 MB. Huawei güncelleme göndermeyip göndermeyip toplu halde veriyor şu an sanırım. :)

Son düzenleme:
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

Uzun zamandır güncelleme gelmiyordu, az önce Hicare üzerinden kontrol ettim ve ekim ayı güvenlik yaması geldi. Mevcut derleme numaram 9.1.0.245 (C432E4R1P1) ve Eylül ayı güvenlik yaması yüklüydü.

Edit: Güncellemeyi yükledikten sonra tekrar güncelleme kontrolü yaptım ve 9.1.0.280 Kasım ayı güvenlik yaması geldi. Dosya boyutu 119 MB. Huawei güncelleme göndermeyip göndermeyip toplu halde veriyor şu an sanırım. :)
Yanlışlıkla Emui 11 almayasın hocam :)

Arkadaşlar Emui 10 da volte aktif edebiliyor muyuz? Bu güncelleme de ayarlarda bulamadım.

yazılanları okudum. 1 ay oldu galiba emui 10 yapalı telefonu bahsedilen sorunların hiçbiri bende mevcut değil. başlıca ne değişti derseniz emui 9 ile başlayan inanılmaz kasma sorunu gitti telefon inanılmaz akıcı bir hale geldi. şarj ise telefon çok aktif kullanan birisi olarak sabah 8 de çekiyorum gece 12de %40larda geziyor. uygulamalardan dolayı asla sorunda yaşamadım.