Yardım Mate 20 lite emui 9.0.1.170 surumu.

bu güvenlik güncelemesi önemli illede değişiklik olmasını mı bekleyeceksiniz bir bilgisayarı örnek alınız nasıl ki pc'e saldırı oluyorsa açıkları varsa telefonlar içinde geçerli

bu güvenlik güncelemesi önemli illede değişiklik olmasını mı bekleyeceksiniz bir bilgisayarı örnek alınız nasıl ki pc'e saldırı oluyorsa açıkları varsa telefonlar içinde geçerli

" illede değişiklik olmasını mı bekleyeceksiniz" karşınızda çocuk yok 40 yaşında biri var ne o öyle azarlar gibi, bilsek zaten öyle bir beklenti içinde olmayız zaten sizden önce byyasin arkadaş gayet nazik bir şekilde anlatmış.

" illede değişiklik olmasını mı bekleyeceksiniz" karşınızda çocuk yok 40 yaşında biri var ne o öyle azarlar gibi, bilsek zaten öyle bir beklenti içinde olmayız zaten sizden önce byyasin arkadaş gayet nazik bir şekilde anlatmış.
Üslup önemli, arkadaşın cahilliğine verin yaş ilerledikçe yavaş yavaş oturur.

Merhaba

Mate 20 lite kullanicisiyim. Ayni zamanda honor 10 da var. Honor icin guncelleme geldi ancak halen mate 20 lite a guncelleme dusmedi. Hi care kisminada baktim. An itibariyle halen guncelleme yok. Ne zaman guncellenir acaba telefonum sizce

Mate 20 lite emui 9.0.1.173 olmalı ayarlardan güncelemeleri kontrol et birde öyle dene

Hem hi care hemde ayarlardan güncellemeleri kontrol ettiğimde güncelleme göstermiyor.

Şu anda

TURKCELL.TR 8.2.0.4(CT)
SNE-LX1 8.2.0.143(C432)

olarak yazıyor güncelleyeci kısmım.
Ayni durum bendede vardi benim cihazda turkcellden alindi. Turkcell tr surumu falan yukluydu. Ama muhtemelen imei ile alakali oldugunu dusunuyorum bir turlu guncelleme gelmedi baska bir sikinti var ama tam olarak cozemedim neye gore gonderdiklerini. Bende manuel yukledim 9 güncellemesini. Calistigim yerde arkadastada mate 20 lite var. Adama guncelleme yayinlaniyo ertesi gun telefonada gecen 173 geldi bizde daha tik yok adama ayni gun yuklendi nasil bir politika neye gore geliyo anlamadim.