İngilizce yapıp dene belki olur.YOK 2.SIRADKİNİ YÜKLEDİM
Huawei Mate 20 Lite SNE-LX1 SNE-L01 hw eu HLRCF SydneyM-L01 9.0.1.163(SP6C432E5R1P1T8) Firmware 9.0.0 r3 EMUI9.0.1 05015GBJ [androidhost.ru]
üstad hard reset at ses yükseltme ile telefonu açma tusuna basılı tut huawei logosu gelene kadar yaklasık 15 sn felan oradan factory reset var oralara bak görürsün format at güncelleme kısmını atla wifiyi girme hepsini atla açılır belki.KARDEŞLER YARDIM BİR TÜRLÜ GÜNCELLEMELER DENETLENİYORU GEÇEMİYORUM NE YAPACAĞIM LÜTFEN YARDIM
DAHA AÇILAYICI YAZSANüstad hard reset at ses yükseltme ile telefonu açma tusuna basılı tut huawei logosu gelene kadar yaklasık 15 sn felan oradan factory reset var oralara bak görürsün format at güncelleme kısmını atla wifiyi girme hepsini atla açılır belki.
sd card 4gb benim o yuzden olmuyor olabilir mi. güncelleme dosyasını görüp yeniden başlıyor sonra emui yazısı çıkıyor ve hata veriyor.benimki de aynı sürümdü sorunsuz güncelledi 2. sıradaki güncelleme ile yaptım
Benide aradılar tam olarak size ne dedilerBeni az önce Huawei müşteri hizmetleri aradı Nisan ayında Android 9 güncellemesi başvurum için arandığımı söyledi vs vs. Ben dedim dün 9'u yükledim biraz onunla ilgili soru sordu hangi siteden yüklediğimi sordu ama söylemedim.
Acaba 9'u yüklediğimi bilerek mi aradılar diye düşünüyorum