- Cihaz
- Mate 20 Lite
Açılınca bilgi ver, bende merak ettimŞUAN GÜNCELLEMELER DENETLENİYOR GELDİM BEKLİYORUM
Açılınca bilgi ver, bende merak ettimŞUAN GÜNCELLEMELER DENETLENİYOR GELDİM BEKLİYORUM
Şarj 8.2 e oran ile 1 tık daha hızlı bitiyor nede olsa 9 versiyonunun kararlı sürümü değil şuankiKullanan arkadaşlar şarj konusunda sıkıntı varmı yokmu
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN KAFAYI YİYECEKTİM OLDUAçılınca bilgi ver, bende merak ettim
Bnce sen kapında FBI yı görmeye hazır ol alırlar seniBeni az önce Huawei müşteri hizmetleri aradı Nisan ayında Android 9 güncellemesi başvurum için arandığımı söyledi vs vs. Ben dedim dün 9'u yükledim biraz onunla ilgili soru sordu hangi siteden yüklediğimi sordu ama söylemedim.
Acaba 9'u yüklediğimi bilerek mi aradılar diye düşünüyorum
Nisan ayında ki basvurumla ilgili Android 9 güncelleme çalışmalarından bahsetti bende dün yükledim dedim yazılıma hangi siteden ulaştığımı sordu felanBenide aradılar tam olarak size ne dediler
Beni aradılar babada güncelleme dağıtılmaya başlandı falan ağız yokluyor ne alaka iseNisan ayında ki basvurumla ilgili Android 9 güncelleme çalışmalarından bahsetti bende dün yükledim dedim yazılıma hangi siteden ulaştığımı sordu felan
Kesin tesadüf değil çok kullanıcı yapıncaBeni aradılar babada güncelleme dağıtılmaya başlandı falan ağız yokluyor ne alaka ise
sAdımları sırasıyla takip edin. Oluşabilecek arızalardan dolayı sorumluluk almıyorum.
Not: Güncelleme Huawei imzalıdır, telefonda herhangi bir kilidi açmanız gerekmez. Yükledikten sonra gelecek güncellemeleri normal bir şekilde alabilirsiniz.
Not2: Bu rehber sabırsızlar içindir. Beklerseniz 1-2 ay içinde telefonunuz güncellemeyi normal şekilde alacaktır.
UYARI; Aşağıdan Telefonunuza uygun Emui 9 Dosyasını indirip Yükleyin Başka Seriyi yüklemeyin
UYARI: BU REHBER SADECE MATE 20 LİTE LX1 Serileri İÇİN GEÇERLİDİR.LX2 Serilerilerindede Deneyebilirsiniz.
UYARI3: SÜRÜM YÜKSELTME YAPARKEN BÜTÜN VERİLERİNİZ SİLİNECEKTİR. ÖNEMLİ DOSYALARINIZI YEDEKLEMENİZ ÖNERİLİR. (UYGULAMA VERİLERİNİ YEDEKLEMEYİ ÖNERMİYORUM SIKINTI OLABİLİYOR)
Gerekenler: 4 veya 6 GB boş alanı olan SD Kart
ve güncelleme dosyası:
[Gizli içerik]
1) Yukarıdan güncelleme dosyasını indirin.
2) Zip'in içindeki software dosyasının içindeki "dload" klasörünü SD Kart'a çıkartın. (SD Kartta sadece dload klasörü bulunacak )
3) Telefona gelip *#*#2846579#*#* kodlayın.
4) Software Upgrade'e tıklayın. Update with SD Card'a tıklayın. Eminim deyin.
5) Telefon yeniden başlayacak ve EMUI yazısı çıkıp yüklenmeye başlayacak
Ekran Görüntüleri
Ekli dosyayı görüntüle 66
Ekli dosyayı görüntüle 65
Ekli dosyayı görüntüle 67
Ekli dosyayı görüntüle 68
Hayırlı olsunMate 20 Lite Icin emui 9 Bekleyen arkadaslara Hayirli olsun![]()
Hayırlı olsun
çok güzelAdımları sırasıyla takip edin. Oluşabilecek arızalardan dolayı sorumluluk almıyorum.
Not: Güncelleme Huawei imzalıdır, telefonda herhangi bir kilidi açmanız gerekmez. Yükledikten sonra gelecek güncellemeleri normal bir şekilde alabilirsiniz.
Not2: Bu rehber sabırsızlar içindir. Beklerseniz 1-2 ay içinde telefonunuz güncellemeyi normal şekilde alacaktır.
UYARI; Aşağıdan Telefonunuza uygun Emui 9 Dosyasını indirip Yükleyin Başka Seriyi yüklemeyin
UYARI: BU REHBER SADECE MATE 20 LİTE LX1 Serileri İÇİN GEÇERLİDİR.LX2 Serilerilerindede Deneyebilirsiniz.
UYARI3: SÜRÜM YÜKSELTME YAPARKEN BÜTÜN VERİLERİNİZ SİLİNECEKTİR. ÖNEMLİ DOSYALARINIZI YEDEKLEMENİZ ÖNERİLİR. (UYGULAMA VERİLERİNİ YEDEKLEMEYİ ÖNERMİYORUM SIKINTI OLABİLİYOR)
ve güncelleme dosyası:
[Gizli içerik]
2) Zip'in içindeki software dosyasının içindeki "dload" klasörünü SD Kart'a çıkartın. (SD Kartta sadece dload klasörü bulunacak )
Ekran Görüntüleri
MuhteşemAdımları sırasıyla takip edin. Oluşabilecek arızalardan dolayı sorumluluk almıyorum.
ve güncelleme dosyası:
[Gizli içerik]
Ekran Görüntüleri