Ne demek istediğini zi tam anlamadımEn altta ozel surum diye bi muhabbet var o nedir hocam?
Ne demek istediğini zi tam anlamadımEn altta ozel surum diye bi muhabbet var o nedir hocam?
Teledon hakkinda ya girdiginde en altta ozel surum diye bi surum kodu yaziyor. O kod nedir onu merak ettim.Ne demek istediğini zi tam anlamadım
Vallahi o bahsettiğiniz yazıyı göremedim telefonum dan ..ama bildiğim kadarıyla telefon sürümü ile ilgili ama önemli bir şey değil bilğin olsunTeledon hakkinda ya girdiginde en altta ozel surum diye bi surum kodu yaziyor. O kod nedir onu merak ettim.
O koda gore goremi gonderiyolar nabiyolar anlamadim ama bana gelen giden yok hala can sikici bi durunVallahi o bahsettiğiniz yazıyı göremedim telefonum dan ..ama bildiğim kadarıyla telefon sürümü ile ilgili ama önemli bir şey değil bilğin olsun
Bilgisayar varmı Huawei Hi suite uygulama sı var baglanınO koda gore goremi gonderiyolar nabiyolar anlamadim ama bana gelen giden yok hala can sikici bi durun
Bilgisayar varmı Huawei Hi suite uygulama sı var baglanın
[/QUOTE 2 saat once denedim yoktu bisey
üstadım sırsıyla romları denedinmi. denediysen hepsindemi aynı hatayı aldınArkadaşlar ben bunu yükleyemedim hata verdi çözümü nedir
Yok usta sadece 163 kodlu olanı denedim. Gerçi gerek kalmadı bugün ota güncelleme geldiüstadım sırsıyla romları denedinmi. denediysen hepsindemi aynı hatayı aldın
Ota güncellemesi bilgisayar dan HiSuite programı ile yapabilirsiniz ben öyle yaptım9.0.163 ü kurdum çalışıyor fakat yeni dağıtılan 164 versionu. 164 versionu ota ile gelir mi yoksa bu konuda anlatıldığı gibi firmware bulsak (ki bulabilirmiyim emin değilim) kurabilir miyiz. Eski versiona dönemiyorum. Bilgisayarım mac ve hisuite güncelleme gibi bir seçenek yok![]()
Ben denedim bugün hısuite üzerinden, ama güncel dediOta güncellemesi bilgisayar dan HiSuite programı ile yapabilirsiniz ben öyle yaptım