- Cihaz
- Mate 20 Lite
Zorla getiriyor güncellemeyi bende yapmıyorum android güncellemelerini engelliyormuş ve gelmiyor da zaten hiçYok Vodafone ben kurtuldum turkselden![]()
Zorla getiriyor güncellemeyi bende yapmıyorum android güncellemelerini engelliyormuş ve gelmiyor da zaten hiçYok Vodafone ben kurtuldum turkselden![]()
4 ünü de yaptım hocam bir tek hi suite kaldı yarın deneyeceğimTurkcell yazılımını kurmaasan da gelir ama devamlı önüne çıkar bu çok saçma bişe yüklememe seçeneği olmalı ayrıca şunları da deneyebilirsin başka metotlar da var
1.uygulamalar kısmına girererek yazılım güncellemesi olan yere Önbellek sil veri sil
2.Hicare uygulamasını da aynı şekilde Önbellek sil veri sil
3.Telefonu yeniden başlat
4.Hicare girip bölgeyi farklı ülke seçmeyelim. Türkiyedeysen Türkiye olacak şekilde ayarlamalısın. Daha sonra Hicare içerisinde güncelleme kısmından denetleme yapmalısın.
5.Hsuite ile denemelisin.
Bunların hiçbiri olmadı deneme yanılma yapıp sistemle mi yoksa farklı bir sorununun mu var onu da yedeklerini alarak telefonu sıfırlayarak bulabilirsin. Değişen bişe olmadıysa hicare'den müşteri temsilcisiyle iletişime geçebilirsin..
deneyın bir zararı olmaz mobıl veriden kontrol edin sonucu yazın
Erecovery veya hisuite yi deneyinTurkcell güncellemesi beni de sinir ediyor. Yüklemedim öyle duruyor.
Benim güncelleme de sıkıntı yok şükür. Şu an 9.1.0.270 aldım dün akşam. Emui 10 ne zaman gelirse artık.Erecovery veya hisuite yi deneyin
Nasıl aldınız telefonunuz uzun zamandır güncelleme almıyorduBenim güncelleme de sıkıntı yok şükür. Şu an 9.1.0.270 aldım dün akşam. Emui 10 ne zaman gelirse artık.
Benim hocam oNasıl aldınız telefonunuz uzun zamandır güncelleme almıyordu
Akşama deneyeceğim hi suite yiBenim hocam o
Benim telefon değil o.Nasıl aldınız telefonunuz uzun zamandır güncelleme almıyordu
Pardon karışmış dogruBenim telefon değil o.
Emui 10 u beklemekteyim sabırsızlıkla.Pardon karışmış dogru
Güncelleme işlemi başarılı bir şekilde tamamlanırsa ayarlarlar kısmından güncellemeleriizi tekrar kontrol edin yoksa erecovery modda bir daha deneyin telefonunuz uzun zamandır güncelleme almamış emui 10 dahi almasi lazimErecovery üstünden buldu şuan güncelleniyor 3658 MB lık bir güncelleme var 9.1.0.270 sanırım son sürüm galiba
Tamam hocam çok yavaş yapıyor yarına kadar olur umarım yarın tekrar yazarım. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinGüncelleme işlemi başarılı bir şekilde tamamlanırsa ayarlarlar kısmından güncellemeleriizi tekrar kontrol edin yoksa erecovery modda bir daha deneyin telefonunuz uzun zamandır güncelleme almamış emui 10 dahi almasi lazim