- Cihaz
- P20 Lite
3 gb bir güncelleme biraz uzun sürmesi normaldır ama o kdr uzunda sürmez wi-fi ağınız zayıfmıTamam hocam çok yavaş yapıyor yarına kadar olur umarım yarın tekrar yazarım. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
3 gb bir güncelleme biraz uzun sürmesi normaldır ama o kdr uzunda sürmez wi-fi ağınız zayıfmıTamam hocam çok yavaş yapıyor yarına kadar olur umarım yarın tekrar yazarım. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Evet hocam havalardan dolayı şu sıralar zayıf biraz malum Türkiyenin alt yapısı3 gb bir güncelleme biraz uzun sürmesi normaldır ama o kdr uzunda sürmez wi-fi ağınız zayıfmı
anladım ben daha önce erecovery üzerinden bir kaç defa güncelleme yaptım hiç bu kadar uzun sürmemişti yüzde kaçta şu an....?Evet hocam havalardan dolayı şu sıralar zayıf biraz malum Türkiyenin alt yapısı
Normal normal 3 den aşağı olmax zaten.Şuan için 30 hocam. Herhangi bir değişiklik olur mu cihazda acaba? Çünkü boyut olarak çok yüksek 3.5 GB aşkın bir boyutu mevcut
Umarım 3 olur hocamNormal normal 3 den aşağı olmax zaten.
Erecovery orjinal surume göre romu otomatik indirir full olarak kurar 3 den aşağı değildir zatenUmarım 3 olur hocam![]()
Ahmet2677 hocamızın belirttiği gibi full romlar 3 gb aşağı değildir zaten o konuda sorun olmaz tek sorun wi-finizin cok yavaş olmasıŞuan için 30 hocam. Herhangi bir değişiklik olur mu cihazda acaba? Çünkü boyut olarak çok yüksek 3.5 GB aşkın bir boyutu mevcut
Anladım hocam prki bir değişilik olur mu cihazda?Ahmet2677 hocamızın belirttiği gibi full romlar 3 gb aşağı değildir zaten o konuda sorun olmaz tek sorun wi-finizin cok yavaş olması
Aynen hocam 4 e yakınErecovery orjinal surume göre romu otomatik indirir full olarak kurar 3 den aşağı değildir zaten![]()
Değişiklikten kastınız nedir kendim defalarca erecovery modda yaptım bu işlemi blr çok kişide bu işlemle güncelleme aldı olumsuz yönde bir şey olmadıAnladım hocam prki bir değişilik olur mu cihazda?
Anladım çok teşekkür ederim hocamDeğişiklikten kastınız nedir kendim defalarca erecovery modda yaptım bu işlemi blr çok kişide bu işlemle güncelleme aldı olumsuz yönde bir şey olmadı
Son sürümü yükler erecovery yeni güncelleme yoksa mevcut guncellemenizi gösterirTamamdır hocam cihaz güncellendi fakat tekrar güncelleme vardı diye denediğim de aynı sürüm karşıma çıkıyor