Tamamdır teşekkürler. Benim de denemem lazım güncellemenin falan geldiği yok belki derleme numarasında sorun vardır.Ben denedim. Silinmiyor.
Tamamdır teşekkürler. Benim de denemem lazım güncellemenin falan geldiği yok belki derleme numarasında sorun vardır.Ben denedim. Silinmiyor.
Ben denedim. Silinmiyor.
recovery ustunden yaptiginiz guncelleme uptadedir yani kendi guncellemesidir dldoad ile yapilan guncellemede veriler kaybolurMerhaba bu erecovery modunu uygularsak telefondaki dosyalar, uygulamalar falan siliniyor mu?
Yaptım bende, şimdilik güncelleme falan yok bekleyip göreceğiz artıkBen pc suitten 173 surumu yukledikten sonra erocovery yaptim ertesi sabah 9.1.0.125 ota yoluyla geldi kardes. Sasirdim cunki 9.0.1 surumunu aylarca bekledim gelmemisti bende manuel yuklemistim. Dene belki sanada gelir 1 2 gune.
Geldiginde haber verirsin hocam. Ben yaptim geldi ertesi sabah ama sans eserimi erecovery ile ilgilimi onu merak ettim. Cunki 9 surumu aylarca beklememe ragmen gelmemisti manuel guncelleme yapmistim bende.Yaptım bende, şimdilik güncelleme falan yok bekleyip göreceğiz artık
Manuel olarak sdcarda dosya koyarak 9a geçtim. Hiç bi sıkıntı olmadan tüm güncellemeler zamanında geldi bu günde 9.1 geldi hicare e felan girmedim hiç bişey yapmadım kendi indirmiş hazırlamış sadece yükleye bastım. Dİrek resetleyip yükledi sorunsuz çalışıyor.Arkadaşlar 9.0 güncellemesini Manuel olarak sd kart yöntemi ile beni gibi bir çok arkadaş yaptı 9.0 Manuel güncelledim ten sonra hiç güncelleme almadım şimdi 9.1 güncellemesi dağıtılıyor manuel yapmış olanlara gelir mi yoksa yine manuel olarak mı yapıncaz
Aynı şekilde bende yaptımManuel olarak sdcarda dosya koyarak 9a geçtim. Hiç bi sıkıntı olmadan tüm güncellemeler zamanında geldi bu günde 9.1 geldi hicare e felan girmedim hiç bişey yapmadım kendi indirmiş hazırlamış sadece yükleye bastım. Dİrek resetleyip yükledi sorunsuz çalışıyor.
Hocam dün gece güncelleme geldi yükledim artık erecovery ile bir alakası var mı bilmiyorumGeldiginde haber verirsin hocam. Ben yaptim geldi ertesi sabah ama sans eserimi erecovery ile ilgilimi onu merak ettim. Cunki 9 surumu aylarca beklememe ragmen gelmemisti manuel guncelleme yapmistim bende.
Alakasi olabilir. Bana erecovery yapmadan one ne 9.0 geldi nede guvenlik guncellemeleri. Erecovery yaptiktan sonra 1 2 gun icinde geliyo demekki.Hocam dün gece güncelleme geldi yükledim artık erecovery ile bir alakası var mı bilmiyorum
Gelme ihtimali yuksek bi bak derim.Benim erecovery moduyla güncelleme yaptım 9.1 güncellemesi için ayarlardan baktım güncelleme yok hisuit ile baksam gelir mi