Soru Mate 20 lite yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Karahan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben pc suitten 173 surumu yukledikten sonra erocovery yaptim ertesi sabah 9.1.0.125 ota yoluyla geldi kardes. Sasirdim cunki 9.0.1 surumunu aylarca bekledim gelmemisti bende manuel yuklemistim. Dene belki sanada gelir 1 2 gune.

Ben pc suitten 173 surumu yukledikten sonra erocovery yaptim ertesi sabah 9.1.0.125 ota yoluyla geldi kardes. Sasirdim cunki 9.0.1 surumunu aylarca bekledim gelmemisti bende manuel yuklemistim. Dene belki sanada gelir 1 2 gune.
Yaptım bende, şimdilik güncelleme falan yok bekleyip göreceğiz artık

Arkadaşlar 9.0 güncellemesini Manuel olarak sd kart yöntemi ile beni gibi bir çok arkadaş yaptı 9.0 Manuel güncelledim ten sonra hiç güncelleme almadım şimdi 9.1 güncellemesi dağıtılıyor manuel yapmış olanlara gelir mi yoksa yine manuel olarak mı yapıncaz
Manuel olarak sdcarda dosya koyarak 9a geçtim. Hiç bi sıkıntı olmadan tüm güncellemeler zamanında geldi bu günde 9.1 geldi hicare e felan girmedim hiç bişey yapmadım kendi indirmiş hazırlamış sadece yükleye bastım. Dİrek resetleyip yükledi sorunsuz çalışıyor.

ERecovery işlemini yaptım gelen Bi güncelleme olmadı ancak Volte açık olmasına rağmen aktif olmuyor sebebi nedir hattım Turkcell?

Edit:Hisuite ile düzeldi.
2.Edit:Sabah 4 de Güncelleme geldi 9.1.0.215

Son düzenleme:
Manuel olarak sdcarda dosya koyarak 9a geçtim. Hiç bi sıkıntı olmadan tüm güncellemeler zamanında geldi bu günde 9.1 geldi hicare e felan girmedim hiç bişey yapmadım kendi indirmiş hazırlamış sadece yükleye bastım. Dİrek resetleyip yükledi sorunsuz çalışıyor.
Aynı şekilde bende yaptım

Geldiginde haber verirsin hocam. Ben yaptim geldi ertesi sabah ama sans eserimi erecovery ile ilgilimi onu merak ettim. Cunki 9 surumu aylarca beklememe ragmen gelmemisti manuel guncelleme yapmistim bende.
Hocam dün gece güncelleme geldi yükledim artık erecovery ile bir alakası var mı bilmiyorum

Benim erecovery moduyla güncelleme yaptım 9.1 güncellemesi için ayarlardan baktım güncelleme yok hisuit ile baksam gelir mi