haber Mate 20 Lite'a EMUI 9/ Android Pie Geldi!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yergun02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaklaşık Mart idi sanırım güvenlik yama güncelemesi almıştı ama SNE-LX1.8.0.1.143(432)

AOEQqp.jpg

ii – Format atma işleminden sonra bütün bütün her şey silineceği için Rehber, Resim, Video, Müzik gibi verilerinizi ve uygulama ve/veya oyunlarınızı yedekleyin.

iii – Format atma işlemine başladıktan sonra sabırla işlemin bitmesini bekleyin. Müdahale ederseniz
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
Mate 20 Lite telefonunuz bir daha açılmayabilir.

Huawei Mate 20 Lite Format Atma (Hard Reset)
Huawei Mate 20 Lite format atma
1 – Öncelikle Güç tuşuna uzun basarak Huawei Mate 20 Lite telefonuzu kapatın.

2 – Daha sonra telefon açılana kadar Güç ve Ses Açma tuşlarına birlikte basın.

3 – Telefon ekranında Huawei logosunu gördüğünüzde tuşları bırakın.

4 – Böylece format atmak için gerekli olan Recovery Mod ekranını açmış oldunuz.

5 – Bu ekranda iken ses tuşları ile Wipe data/factory reset seçeneği üzerine gelip Güç tuşuna basın.

6 – Huawei Mate 20 Lite telefonunuzdaki sonraki ekranı onay ekranıdır. Devam etmek için ses tuşları ile Wiper data/factory reset seçeneği üzerine gelip yine Güç tuşuna basarak onaylayın.

kimbilir belkide büyükten küçüğe göre dağıtım yapılıyordur eğer küçük rakama göre olsa benim çoktan almam lazımdı son iki rakam 13
ama baktığımızda genelde P20 LİTE olanlar çoğunlukta aliyor mate 20 lite alan var mı içinizde.

Huawei P20 Lite EMUI 9.1 güncellemesi başladı!

1:00 pm - Haziran 6, 2019 Mustafa Kılıç

bir yandan EMUI 9.0 diğeryandan EMUI 9.1 güncellemesinin dağıtımını sürdürüyor. En güncel versiyon olan EMUI 9.1 için hala birçok tepe model sırada beklerken, huaweiblog.de sitesine göre Huawei P20 Lite EMUI 9.1 güncellemesi sınırlı da olsa dağıtıma çıkmış durumda
“Kardeş sitelerimiz adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Bazı kullanıcıların HiCare üzerinden indirdiği güncelleme ANE-L21 9.1.0.132 (C432E5R1P7) yapı numarasını taşıyor. Huawei görünüşe bakılırsa güncellemeyi bazı kullanıcılarda test etmeye başladı. Sorunsuz olduğu takdirde yeni EMUI sürümü kısa süre içerisinde tüm P20 Lite kullanıcılarına erişecektir.
Huawei P20 Lite EMUI 9.1 güncellemesi neler getiriyor?
EMUI 9.1 sürümü üç yönden geliştirildi: Estetik, performans ve akıllı bir deneyim. GPU Turbo 3.0 yazılımını da beraberinde getiren yeni sürüm, EROFS (Süper Dosya Sistemi) ve Ark derleyicisini içeriyor.
EROFS dosya sistemi ile ortalama okuma performansının %20 artırıldığı bildiriliyor. Yeni Ark Derleyicisi ise sistem akıcılığını %24, yanıt verme hızını %44 ve üçüncü parti uygulamaların çalışma performanslarını %60 oranında artıyor.
Android 9.0’ın derin özelleştirme optimizasyonu sayesinde EMUI 9.1’de minimalist bir tasarım görüyoruz. Bu sürüm aynı zamanda duvar kağıtları, temalar ve simgelerde iyileştirmeler getiriyor. Ayrıca, kullanıcı arayüzünü kullanmayı kolaylaştıran genel sistem uygulamalarında da bazı iyileştirmeler yapılmıştır. Sağlık, ofis, eğlence, seyahat ve daha fazlası gibi çeşitli uygulamaların yapay zeka (AI) özelliklerinde de gelişmeler yapıldı.

kimbilir belkide büyükten küçüğe göre dağıtım yapılıyordur eğer küçük rakama göre olsa benim çoktan almam lazımdı son iki rakam 13
ama baktığımızda genelde P20 LİTE olanlar çoğunlukta aliyor mate 20 lite alan var mı içinizde.
Benim bir arkadaşım aldı bir de foruma yazna bir arkadaş var o aldı. Benim arkadaşın IMEI 76 ile bitiyor. Forumdaki arkadaşın da 91 ile bitiyor ben de 95 ile bitiyor ama alamadım daha

Benim imei 08 Imei değil de bence güncellemeler dağıtıma göre yapılıyor mesela ilk dağıtım turkiyeye gelip yurt geneline dağılan 1.cihazlar sonra 2 3 4 gibi tabi böyle olmayabilir de sadece tahmin ama en geç 1 hafta içinde herkese geleceğinden eminim

Son düzenleme:
Benim imei 08 Imei değil de bence güncellemeler dağıtıma göre yapılıyor mesela ilk dağıtım turkiyeye gelip yurt geneline dağılan 1.cihazlar sonra 2 3 4 gibi tabi böyle olmayabilir de sadece tahmin ama en geç 1 hafta içinde herkese geleceğinden eminim
Bu zaten delinin kuyuya bir taş atması ile ilgili bir husus hiç bir kaynağa dayanmadan forumda bulunan rivayet sadece. Son iki değilde son üç de olabilir son 4 veya 5 de veya hiç alakası olmadan direk Garanti başlangıç tarihine göre de olabilir.

Imei numarasi 14 haneli olur. Telefonlarımızdaki okuduğumuz numaralar 15 haneli. Telefonlardaki son hane dikkate alınmaz dolayisiyla imei sirasini gozetirken telefonda örneğin ***123 ile biten imei numarasind so hanemiz 23 degil 12 dir.
Not: Merak ettiğim husus ise son iki hane muhabbeti dogru mu, kaynak ne bilen varsa yazssin lütfen

Az once isyerinden bi arkadas gordum oda mate 20 lite kullanicisi guncelleme onada gelmis. Bekleyenler icin soyluyorum iciniz rahat olsun bu hafta sonuna kadar hepize gelir.

Telefonunuz tek sim kartlı mı?
Evet telefonum tek sim kartlı. Huawei türkiye garantili.

Ayrıca bekleyen arkadaşlara da önerim çok heyecan yapmayın. Eski sürümlerde olduğu gibi sürümler arasında büyük değişim yok. Telefonu kastırmadığım için performans olayına bişey diyemeyeceğim. Genel olarak görüntü pek değişmedi.