- Cihaz
- P20 Lite
Ben hala bekliyorum güncellemeyi
imei numara sırasıyla dağıtım yapılıyormuş resmi kanal böyle diyor.
Ben hala bekliyorum güncellemeyi
Imei sonu nedir?Az önce baktım gelmiş
32Imei sonu nedir?
gerçekten saçma :/IMEI sonu 47 fakat ne saçma bir durumdur ki aylar öncesinde dağıtıma başlanan güncelleme hala ulaşmadı bu şekilde nereye kadar gidecek acaba
Güncelleme gelir umarım sizede gelen özellikler sadece ekran kaydından ses kaynağını seçme ve gesture ha birde oyunda kasmalar az da olsa azaltılmış benim gördüğüm değişiklikler bu kadargerçekten saçma :/
umarım. teşekkürler bilgilendirme içinGüncelleme gelir umarım sizede gelen özellikler sadece ekran kaydından ses kaynağını seçme ve gesture ha birde oyunda kasmalar az da olsa azaltılmış benim gördüğüm değişiklikler bu kadar
İlk denediğim şey o oldu zaten. Imei sonu 3 olduğu için benden önce gelmiş sana. Bekleyeceğim artık biraz daha yapacak bir şey yok.Imeı sonu 83 ve 3 ocak 2019 saat 14:00 gibi güncelleme yerine girdim gözükmedi, bende üç nokta yerinden en yeni tam paketi indir yerine bastım güncelleme gözüktü. Ordan deneyin güncelleme gözükcektir ama android ve emui 9 güncellemedi.
Son rakam 8 benim az kalmış o zamanIMEI sonu 95 ben güncelledim 157 ye
Meraba bana da gelmedi güncelleme 8.0.0146 c461 ama benimkiCihaz ANE-LX1 C432 versiyon değil mi?
Bana da hala gelmedi ama cihazda sorun olduğunu sanmıyorumHalen güncelleme gelmedi acaba cihazda mı sorun var
Huawei Apple a gerçekten rakip olmak istiyorsa ilk önce bu güncelleme olayını çözmesi lazım adamlar her telefona aynı anda veriyor güncellemeyi ve uzun yıllar destekliyor bunu Huawei de yapması lazımBana da hala gelmedi ama cihazda sorun olduğunu sanmıyorum