- Cihaz
- P20 Lite
Birkaç kişiye daha olmuştu forumda vardı bir ara bulursun rom atılmış ona imeden düzeltmen gerek her ihtimale karşı imei notal taklaya gelmehocam iyi dedin de o konuda telefon c636 vs diyor benimki 0CXB
Birkaç kişiye daha olmuştu forumda vardı bir ara bulursun rom atılmış ona imeden düzeltmen gerek her ihtimale karşı imei notal taklaya gelmehocam iyi dedin de o konuda telefon c636 vs diyor benimki 0CXB
Şimdi telfonun kutusndaki imeiyi programla telefona atsam olur mu ?Birkaç kişiye daha olmuştu forumda vardı bir ara bulursun rom atılmış ona imeden düzeltmen gerek her ihtimale karşı imei notal taklaya gelme
Arama yapıyorsa imeide sorun yok orjinal romu aticaksin 0cxbden önce neydi c675 felan mi genel öyle oluyor nereden alınma tel.Şimdi telfonun kutusndaki imeiyi programla telefona atsam olur mu ?
migros dan aldım dün sitedeki romu attım bi umut normalde c636 ydı şimdi 0CXB bü yüzzden netflix inmiyor banka uyfulamları orjinal android değiş diyor yani telefon şuan tam işlev görmüyor şimdi c636 yı bulup geri atıcam ardından dload yapıcam inşallah bide sitede varmı c636 romuArama yapıyorsa imeide sorun yok orjinal romu aticaksin 0cxbden önce neydi c675 felan mi genel öyle oluyor nereden alınma tel.
Siteye bi bak + easyfirmwaredede var rom lar mesela benimki ane lx1 c432 bunlar uyumalı. Uzman @huawei ona yazmigros dan aldım dün sitedeki romu attım bi umut normalde c636 ydı şimdi 0CXB bü yüzzden netflix inmiyor banka uyfulamları orjinal android değiş diyor yani telefon şuan tam işlev görmüyor şimdi c636 yı bulup geri atıcam ardından dload yapıcam inşallah bide sitede varmı c636 romu
Sağol başkanSiteye bi bak + easyfirmwaredede var rom lar mesela benimki ane lx1 c432 bunlar uyumalı. Uzman @huawei ona yaz
sigede yokmigros dan aldım dün sitedeki romu attım bi umut normalde c636 ydı şimdi 0CXB bü yüzzden netflix inmiyor banka uyfulamları orjinal android değiş diyor yani telefon şuan tam işlev görmüyor şimdi c636 yı bulup geri atıcam ardından dload yapıcam inşallah bide sitede varmı c636 romu
Sağol başkan
iyide orda c636vs diyor benimki 0CXB yaparsam sorun olmaz mı cihaz açılmaması vs.sigede yok
sana attigim linktekini dene
sorun olmaz onlar sadece ülke kodu takilmayiniyide orda c636vs diyor benimki 0CXB yaparsam sorun olmaz mı cihaz açılmaması vs.
tamamdır deniyorum sonucu yazacağımsorun olmaz onlar sadece ülke kodu takilmayin
Hayirli Olsunyardım eden herkese çok teşekkürler cihazım android 9 oldu herhalde şuan maçın heyecanı da 0 telefonm kendine geldi yeminle herkese çok teşekkür ederim @huawei @Ahmet2677
Tepetepe kullan emui 10 gelene kadaryardım eden herkese çok teşekkürler cihazım android 9 oldu herhalde şuan maçın heyecanı da 0 telefonm kendine geldi yeminle herkese çok teşekkür ederim @huawei @Ahmet2677