Ota geldi güncelleme sekmesinden yap bilmiyorsanmerhaba bende android 8 sürümü yüklü android 9 geldi yüklesem önceden attıgım imei silinirmi
tm kardesim demek istedim ota üzerinden geldi yüklesem imei silinir mi hocam manuel olarak yapmıyorum zaten otomatik geldiOta geldi güncelleme sekmesinden yap bilmiyorsan
Yok reis ne alaka etme eylemetm kardesim demek istedim ota üzerinden geldi yüklesem imei silinir mi hocam manuel olarak yapmıyorum zaten otomatik geldi
wipe data factory reset deneyinkardeş emeğine sağlık ben anlattığın gibi yüklememi sorunsuz yaptım. Oldukça güzel bir sürüm telefonumun kullanışı pratikleşti sabırsızlıkla bekliyordum pie yi sayande erken kullanmaya başladım. Fakat ekran döndürme ve pusula yön bulma gibi özellikler güncellemeden sonra çalışmamaya başladı. bununla ilgili bilgin varmı veya çözüm.
yükledinde imei silinecek mi yurtdışımı cihazın bilgi verirmisinArkadaşlar müjde az önce HiCare uygulamam yeni sürümü gördü. Dışarıda olduğum için yükleyemiyorum. Eve geçer geçmez yükleyeceğim. Cihaz ANE LX1 (C432).
Henüz yükleyemedim hocam cihaz yurt içi garantili cihaz birazdan yükleyeceğim. Normal ota güncelleme bu imei falan silmez.yükledinde imei silinecek mi yurtdışımı cihazın bilgi verirmisin