- Cihaz
- P20 Lite
Klasörü komple atacaksınızSD Card'a dload klasörünü attım fakat No upgrade file! hatası veriyor . Sadece dload klasörünün içindeki dosyalarımı atacağız yoksa klasörle birlikte mi atacağız?
Klasörü komple atacaksınızSD Card'a dload klasörünü attım fakat No upgrade file! hatası veriyor . Sadece dload klasörünün içindeki dosyalarımı atacağız yoksa klasörle birlikte mi atacağız?
Bende pc de indirip sd karta attım sorunsuz kullanıyorumdostum şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum mümkün müdür söylersen çok sevinirim. sd kartı telefona taktım telefonu pcye bağladım sd kartı görüyor ya ben de diyorum ki dload dosyasını böyle çıkartayım olur mu ? bir de ufak bir soru daha sd kartın hızı çok önemli bir unsur mudur yani seri 4 bir sd kart yeterli olacak mıdır ? telefonun brick olmasından korkuyorum sorularımın kusruna bakma dostum cevaplarsan sevinirim
Nasıl attın kardeş ya ben atıyorum eksik atıyor hepBende pc de indirip sd karta attım sorunsuz kullanıyorum
Uçuyor telefon
Adımları sırasıyla takip edin. Oluşabilecek arızalardan dolayı sorumluluk almıyorum.
Not: Güncelleme Huawei imzalıdır, telefonda herhangi bir kilidi açmanız gerekmez. Yükledikten sonra gelecek güncellemeleri normal bir şekilde alabilirsiniz.
Not2: Bu rehber sabırsızlar içindir. Beklerseniz 1-2 ay içinde telefonunuz güncellemeyi normal şekilde alacaktır.
UYARI: BU REHBER SADECE P20 LITE(C432) (C636) Serileri İÇİN GEÇERLİDİR.
UYARI2: BETA PROGRAMINDA OLANLAR ÖNCE 8.0 SÜRÜMÜNE GERİ DÖNMELİ YOKSA TELEFON BRICK OLUYOR.
UYARI3: SÜRÜM YÜKSELTME YAPARKEN BÜTÜN VERİLERİNİZ SİLİNECEKTİR. ÖNEMLİ DOSYALARINIZI YEDEKLEMENİZ ÖNERİLİR. (UYGULAMA VERİLERİNİ YEDEKLEMEYİ ÖNERMİYORUM SIKINTI OLABİLİYOR)
UYARI4: SÜRÜMÜNÜZÜN 8.0.0.167 VEYA 8.0.0.180 (GOOGLE NİSAN GÜVENLİK GÜNCELLEŞTİRMESİ) OLMASI GEREKİYOR.
Gerekenler: 4GB boş alanı olan SD Kart
ve güncelleme dosyası: [Gizli içerik]
Telefonunuz Avrupa modeli (c432 veya c636) olmalıdır. Tek SIM veya çift SIM fark etmiyor.
1) Yukarıdan güncelleme dosyasını indirin.
2) Zip'in içindeki software dosyasının içindeki "dload" klasörünü SD Kart'a çıkartın. (SD Kartta sadece dload klasörü bulunacak boyutu 3.67GB)
3) Telefona gelip *#*#2846579#*#* kodlayın.
4) Software Upgrade'e tıklayın. Update with SD Card'a tıklayın. Eminim deyin.
5) Telefon yeniden başlayacak ve EMUI yazısı çıkıp yüklenmeye başlayacak.
Bu kadar, sorularınızı cevaplamak için 30 dakika buradayım.
![]()
![]()
![]()
![]()
Hata düzeltmeleri:
-Whatsapp ve Twitter'da fotoğraf ve videoların yeniden boyutlanma sorunu düzelmiş.
-Youtube çentiği de kaplıyor.
-Wi-fi kopma sorunu düzelmiş.
-Gesture kullananlar için çift ekran kullandıktan sonra uygulama menüsünün yarısının gözükmesi sorunu düzelmiş.
-Her bildirime ayrı bildirim kutusu açılması sonucu kasma sorunu düzelmiş, her uygulamanın bildirimi bir kutuda açılıyor.
Haklısın tel elimden uçacak diye korkuyorum,bana mı öyle geliyor yoksa efektler çok mu hızlanmış kullanan arkadaşlar bana bir tuhaf geldi bayağı. çünkü aşırı hızlı
İndşrdiğin zip dosyasını pc de klasörden çıkar dload klasörünü sd karta taşı yükleme moduna al sonra keyfifini çıkarNasıl attın kardeş ya ben atıyorum eksik atıyor hep
Volte var ama aktif değil menüde gözüküyor malesef türktelekomda çalışmıyor en azından bende öyleSürümü yükledim gayet güzel ama bende volte açık olduğu halde gözükmüyor hattım türk Telekom 9 sürümünde dediler genel olarak volteyi açık hale getiricez diye ama yok
Kusura bakmayın biraz geç bakabildim foruma, normalde konuyu yakınen takip ediyorum. Screenshot hazırladım bir kaç tane az sonra paylaşırım. Ancak şu kadarını söyleyeyim yükleyen arkadaşlar da farketmiştir sanırsam, cihazda kayda değer bir hızlanma söz konusu. Arayüzdeki ufak değişiklikler gayet güzel. Yalnız bir sıkıntı var sanırım.Twitch ve YouTube izlerken cihaz aşırı ısınma yaptı yani normalde gram ısınma yapmayan telefon bir anda ısısı yükseldi. Eğer sizde de aynı şekilde bir sorun varsa genel bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.Merak edenler için bir kaç tane screenshot paylaşabilir misiniz?
ben rahatsız olduğum için geliştirici seçeneklerini açıp efektleri yavaşlattım şimdi daha stabil ve düzgün çalışıyor öneririmHaklısın tel elimden uçacak diye korkuyorum,
Eyvallah sıkıntı çıkmaz dimi?Adımları sırasıyla takip edin. Oluşabilecek arızalardan dolayı sorumluluk almıyorum.
Not: Güncelleme Huawei imzalıdır, telefonda herhangi bir kilidi açmanız gerekmez. Yükledikten sonra gelecek güncellemeleri normal bir şekilde alabilirsiniz.
Not2: Bu rehber sabırsızlar içindir. Beklerseniz 1-2 ay içinde telefonunuz güncellemeyi normal şekilde alacaktır.
UYARI: BU REHBER SADECE P20 LITE(C432) (C636) Serileri İÇİN GEÇERLİDİR.
UYARI2: BETA PROGRAMINDA OLANLAR ÖNCE 8.0 SÜRÜMÜNE GERİ DÖNMELİ YOKSA TELEFON BRICK OLUYOR.
UYARI3: SÜRÜM YÜKSELTME YAPARKEN BÜTÜN VERİLERİNİZ SİLİNECEKTİR. ÖNEMLİ DOSYALARINIZI YEDEKLEMENİZ ÖNERİLİR. (UYGULAMA VERİLERİNİ YEDEKLEMEYİ ÖNERMİYORUM SIKINTI OLABİLİYOR)
UYARI4: SÜRÜMÜNÜZÜN 8.0.0.167 VEYA 8.0.0.180 (GOOGLE NİSAN GÜVENLİK GÜNCELLEŞTİRMESİ) OLMASI GEREKİYOR.
Gerekenler: 4GB boş alanı olan SD Kart
ve güncelleme dosyası: [Gizli içerik]
Telefonunuz Avrupa modeli (c432 veya c636) olmalıdır. Tek SIM veya çift SIM fark etmiyor.
1) Yukarıdan güncelleme dosyasını indirin.
2) Zip'in içindeki software dosyasının içindeki "dload" klasörünü SD Kart'a çıkartın. (SD Kartta sadece dload klasörü bulunacak boyutu 3.67GB)
3) Telefona gelip *#*#2846579#*#* kodlayın.
4) Software Upgrade'e tıklayın. Update with SD Card'a tıklayın. Eminim deyin.
5) Telefon yeniden başlayacak ve EMUI yazısı çıkıp yüklenmeye başlayacak.
Bu kadar, sorularınızı cevaplamak için 30 dakika buradayım.
![]()
![]()
![]()
![]()
Hata düzeltmeleri:
-Whatsapp ve Twitter'da fotoğraf ve videoların yeniden boyutlanma sorunu düzelmiş.
-Youtube çentiği de kaplıyor.
-Wi-fi kopma sorunu düzelmiş.
-Gesture kullananlar için çift ekran kullandıktan sonra uygulama menüsünün yarısının gözükmesi sorunu düzelmiş.
-Her bildirime ayrı bildirim kutusu açılması sonucu kasma sorunu düzelmiş, her uygulamanın bildirimi bir kutuda açılıyor.