Soru P20 Lite Güncelleme Almıyor.

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
benim telefona zaten imei repair işlemi yapıldı 8.0.0.46(0XCB) gibi bi sürüm yüklenmişti berbattı sürüm hiç sevmedım sonra hisuite üzerinden orjinal sürümüne dönderdim şu anki sürümü 8.0.0.174 (C432) ama ertesi gün mesaj geldi telefonunuz kayıt dışıdır 120 gün sonra kapatılacaktır ama imei ye baktığımda repairli hala kapanacakmı bilmiyorum pasaport kaydı yaptıracaktım ama onuda ucurmuşlar eskiden idealdi fiyat sonradan değiştirdiler
İmei Atılan yerde sizin telinize repair yapılam imeiyi veya başka yerde kullanmışlar ondan hatınız kapanacaktır. yazıyor. Tekrar imei atabilirsiniz elinizde box varsa

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
İmei Atılan yerde sizin telinize repair yapılam imeiyi veya başka yerde kullanmışlar ondan hatınız kapanacaktır. yazıyor. Tekrar imei atabilirsiniz elinizde box varsa
hocam emınmısınız başka telemı atılmış ben hisuite üzerinde orjinal sürüme döndükten sonra bi kaç saat sonra bu mesaj geldi yıldız kare 06 kare yazınca hala atılan imei gözüküyor kapanackmı yanı elimde box yok o yuzden ücretlı yaptırdım zaten

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
hocam emınmısınız başka telemı atılmış ben hisuite üzerinde orjinal sürüme döndükten sonra bi kaç saat sonra bu mesaj geldi yıldız kare 06 kare yazınca hala atılan imei gözüküyor kapanackmı yanı elimde box yok o yuzden ücretlı yaptırdım zaten
Size zaten mesaj gelmiş. İmeiler görünüyorsa gitmiştir imeiler. Baska tele flaslanmıs olabilir 40 50 TL karşılıgında telefoncuda hallettirebilirsin Tekrar repait yap imei bakalım . imei uçmuşmu duruyormu

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
2 tane imei atilmissa 2 kullanabilirsin ama ikisi ayni imei uzerindeyse mecbur imei atilcak bir daha
Sim ikiyi taktım hocam dün geceden beri herhangi bir mesaj gelmedi sim 2 de sorun gözükmüyor hisuite üzerinden yaptığım güncelleme mı sim1 uçurdu acaba daha önce benzer sorun yaşayan oldumu

mekin

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Arkadaşım senin sorun kolay, yazacağım adımları yap telefonun orijinal ve en yeni sürüme yükselecek. Ama ihtiyacın bir WiFi ağı o da görünür olmalı yaklaşık 3 GB gibi bir indirme olacak.
1. Telefonunu kapat
2. Şarj kablosunu tak ve hemen ses yükseltme ve telefon açma tuşuna basılı tut oradan recovery download önüne çıkacak onu seç ve WiFi ağına bağlan, Huawei in sisteminden telefonun orijinal romunu indirecek İnternet hızına bağlı zaman alabilir. İndirdikten sonra telefon yeniden başlayacak. Tekrar telefon başladıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına sıfırla, telefonun orijinal ve en son sürümde olacak. Hayırlı olsun.
Başka bir sıkıntı olursa yazın, cevaplayayım.
afedersiniz ben denedimde dosya ilkin serverlardan bulunuyor dedi sonra da hata verdi bulunamadı diye yardımcı olursanız minettar olurum

muratandinc7

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
Arkadaşım senin sorun kolay, yazacağım adımları yap telefonun orijinal ve en yeni sürüme yükselecek. Ama ihtiyacın bir WiFi ağı o da görünür olmalı yaklaşık 3 GB gibi bir indirme olacak.
1. Telefonunu kapat
2. Şarj kablosunu tak ve hemen ses yükseltme ve telefon açma tuşuna basılı tut oradan recovery download önüne çıkacak onu seç ve WiFi ağına bağlan, Huawei in sisteminden telefonun orijinal romunu indirecek İnternet hızına bağlı zaman alabilir. İndirdikten sonra telefon yeniden başlayacak. Tekrar telefon başladıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına sıfırla, telefonun orijinal ve en son sürümde olacak. Hayırlı olsun.

muratandinc7

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
1. Telefonunu kapat
Reis bende recovery download çıkmıyor ya. Yeniden başlat,fabrika ayarı yükle bide bişey daha var.

P20lite3434

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
1. Telefonunu kapat
P20 lite çift hat kullanıyorum imeı attım Android 8 e düştü güncelleme gelmedi

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
P20 lite çift hat kullanıyorum imeı attım Android 8 e düştü güncelleme gelmedi
Üstte denileni uygulayın wi-finiz varsa sonuç vermezse başka çözüm yollarida var erecovery mod vardır telefonunuzda siz doğru işlemi yapmıyorsunuz telefonu tamamen kapatın şarja takın ardından hemen ses açma ve güç tuşuna basılı tutun Huawei logosunu görünce elinizi çekin sonra (download latest version and erecovery ) mod çıkacak wi-finize bağlanın guncellemeyi yakalarsa otomatik indirir ve açılır