Soru P20 Lite Güncelleme Almıyor.

P20lite3434

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
Üstte denileni uygulayın wi-finiz varsa sonuç vermezse başka çözüm yollarida var erecovery mod vardır telefonunuzda siz doğru işlemi yapmıyorsunuz telefonu tamamen kapatın şarja takın ardından hemen ses açma ve güç tuşuna basılı tutun Huawei logosunu görünce elinizi çekin sonra (download latest version and erecovery ) mod çıkacak wi-finize bağlanın guncellemeyi yakalarsa otomatik indirir ve açılır
Sizin Facebook tan nasıl ulaşabilirim

P20lite3434

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
Burdan gerekli tüm yardımları yapıyoruz zaten daha önce bir çok insan bu şekilde sorununu sitede çözdü cihazının ayarlar kısmından telefon hakkindaya girip imei numaranizi kapatarak resmini arabikirmisiniz

Burdan gerekli tüm yardımları yapıyoruz zaten daha önce bir çok insan bu şekilde sorununu sitede çözdü cihazının ayarlar kısmından telefon hakkindaya girip imei numaranizi kapatarak resmini arabikirmisiniz
Mobilden yazıyorum ama fotoğrafı nasıl atacağım buraya

Saim

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Huwai p20 lite kullniyorum yurt disi kayitli imeile zarar gekmeden nasil guncelleme yapabilirim surum. 8.0

kurtulus006

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
İyi günler
Benimde cihazım Migros tan alınma yaklaşık 2 sene olmak üzere hala 8.0.0 güncelleme ve aldığımdan beri hiç güncelleme almadı. Malum virüs dolayısıyla işlerin ağır yürüdüğü zamanda 1 ay gibi zamanı gözden çıkararak telefonu mağazaya mı vereyim yoksa kendim mi yapmaya çalışayım bilemedim. Telefondan çok fazla anlayan biri değilim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Derleme No: ANE-LX 8.0.0.120(C636)

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
İyi günler
Benimde cihazım Migros tan alınma yaklaşık 2 sene olmak üzere hala 8.0.0 güncelleme ve aldığımdan beri hiç güncelleme almadı. Malum virüs dolayısıyla işlerin ağır yürüdüğü zamanda 1 ay gibi zamanı gözden çıkararak telefonu mağazaya mı vereyim yoksa kendim mi yapmaya çalışayım bilemedim. Telefondan çok fazla anlayan biri değilim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Derleme No: ANE-LX 8.0.0.120(C636)
Genelde garantisi olan cihazlarda böle bir sorun çıkmıyor daha çok yurt dışı olupta imei repair işlemi yapılmış cihazlarda bu sorun ortaya çıkıyor sitemizde çözümü vardi ama biraz karmaşık bir konu PC kullanma becerisi istiyor bütün adımlar doğru bir şekilde uygularsanız kesin çözüm

Son düzenleme:

kurtulus006

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
Genelde garantisi olan cihazlarda böle bir sorun çıkmıyor daha çok yurt dışı olupta imei repair işlemi yapılmış cihazlarda bu sorun ortaya çıkıyor sitemizde çözümü vardi ama biraz karmaşık bir konu PC kullanma becerisi istiyor bütün adımlar doğru bir şekilde uygularsanız kesin çözüm
Hocam garantisi Migros. Tr garantili değil yani yurtdışı cihazı.
Teferruat gerektiriyor kendim halledemem. Teşekkürler