- Cihaz
- P20 Lite
Tahmin ettiğim gibi wi-fi niz varmıLinkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.
Tahmin ettiğim gibi wi-fi niz varmıLinkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.
Evet var mevcutTahmin ettiğim gibi wi-fi niz varmı
Dediklerimi uygula aynı sorunu bende yaşadım bu şekilde çözdüm 1 telefonunu kapat 2 şarja tak ve hemen ses acma ve güç tuşuna aynı anda basılı tut ve ekran gelene kdr bekle 3 recovery modu göreceksin oradan wi-fi ağına baglan telefonunuz orijinal ve son sürümü bulup yukluyecek siz hiç karismayin bu işlem wi-fi aginizin hızına bağlı olarak brz zaman alabilir telefon yüklemeyi yapıp kendiliğinden acilacakEvet var mevcut
Bu kadar hızlı cevap verip çözüm sunduğunuz için tesekkur ederim. Çözümünüz ise yaradi. Çok teşekkürlerDediklerimi uygula aynı sorunu bende yaşadım bu şekilde çözdüm 1 telefonunu kapat 2 şarja tak ve hemen ses acma ve güç tuşuna aynı anda basılı tut ve ekran gelene kdr bekle 3 recovery modu göreceksin oradan wi-fi ağına baglan telefonunuz orijinal ve son sürümü bulup yukluyecek siz hiç karismayin bu işlem wi-fi aginizin hızına bağlı olarak brz zaman alabilir telefon yüklemeyi yapıp kendiliğinden acilacak
Geçmiş olsun önemli verileriniz varsa yedekleme alıp fabrika ayarlarına sifirlamanizi öneririm ki önceki sürümden kalma uzantılar varsa tamamen silinsin ve bundan sonra güncelleme almak için hiç bir işlem yapmanıza gerek yok bütün güncellemeleri otomatik alırsınızBu kadar hızlı cevap verip çözüm sunduğunuz için tesekkur ederim. Çözümünüz ise yaradi. Çok teşekkürler
kardeş aynı durum bende mevcut. Ane-LX 1 8.0.0.170 (C185)Geçmiş olsun önemli verileriniz varsa yedekleme alıp fabrika ayarlarına sifirlamanizi öneririm ki önceki sürümden kalma uzantılar varsa tamamen silinsin ve bundan sonra güncelleme almak için hiç bir işlem yapmanıza gerek yok bütün güncellemeleri otomatik alırsınız
Aynısı yapmamı önerirmisinkardeş aynı durum bende mevcut. Ane-LX 1 8.0.0.170 (C185)
Telefon hakkındaya gırıp derleme numarasına baktığınızda tam olarak ne yazıyor şu an,Aynısı yapmamı önerirmisin
Dediğiniz gibi yaptım hocam, aynısını yükledi. Anladığım kadarı ile güncelleme alacağım sanırım.Teşekkür ederim ilginiz için.Telefon hakkındaya gırıp derleme numarasına baktığınızda tam olarak ne yazıyor şu an,
bu işlem daha cok telefona yazılım yuklendıkten sonra derleme numarası degısenler ıcın mesela ane-lx1 8.0.0.46 (0XCB) gıbı 8.0.0.170 (C185) huaweının resmı derleme numarası zaten ama deneyebılırsınız bır sıkıntı olmaz son guncellemeyı alamazsa telefon su an kı surumunuz olan 8.0.0.170(C185) tekrardan yukler bılgınız olsun...sızın normalde guncelleme almanız lazım
Normalde almanız lazım ama 9 surumu yayınlandı sanırım buyuk olçüde sızın hala 8.0.0.170 te olmanızda bır soru işareti hısuıte uzerınden deneyebılırsınız telefonunuza herhangi bır ıslem YAPILDIMI...Dediğiniz gibi yaptım hocam, aynısını yükledi. Anladığım kadarı ile güncelleme alacağım sanırım.Teşekkür ederim ilginiz için.
Bu telefonu yurtdışından aldım ve imei repair yapıldı, ondan olabilir mi acaba.. Bu konuda siz daha tecrübelisiniz tabi..Normalde almanız lazım ama 9 surumu yayınlandı sanırım buyuk olçüde sızın hala 8.0.0.170 te olmanızda bır soru işareti hısuıte uzerınden deneyebılırsınız telefonunuza herhangi bır ıslem YAPILDIMI...
olabilir ama yurt dışı olupta repiar işlemi yapılan bir cok telefon güncelleme alıyor, özellikle derleme sürümü değişipte dediğim işlemi yapanlar olumlu sonuc alıyor sizinkine naısl bir işlem uygulanmış bilmiyorumBu telefonu yurtdışından aldım ve imei repair yapıldı, ondan olabilir mi acaba.. Bu konuda siz daha tecrübelisiniz tabi..
Ayn sorun bende de var ama wifim olmasına ragmen baglanmıyoeDediklerimi uygula aynı sorunu bende yaşadım bu şekilde çözdüm 1 telefonunu kapat 2 şarja tak ve hemen ses acma ve güç tuşuna aynı anda basılı tut ve ekran gelene kdr bekle 3 recovery modu göreceksin oradan wi-fi ağına baglan telefonunuz orijinal ve son sürümü bulup yukluyecek siz hiç karismayin bu işlem wi-fi aginizin hızına bağlı olarak brz zaman alabilir telefon yüklemeyi yapıp kendiliğinden acilacak
Bu yöntem her cihazda işe yaramıyor erecovery mod eskisi gibi başarılı sonuç vermiyor failed hatası veriyor başka yollarda var cihazınızın model ve derleme numarasina ayarlardan bakıp yazarmisinizAyn sorun bende de var ama wifim olmasına ragmen baglanmıyoe
P20 lite 0C6ABu yöntem her cihazda işe yaramıyor erecovery mod eskisi gibi başarılı sonuç vermiyor failed hatası veriyor başka yollarda var cihazınızın model ve derleme numarasina ayarlardan bakıp yazarmisiniz