- Cihaz
- P20 Lite
Ayarlar>sistem>telefon hakkında kısmında girin model ve derleme numaranızi tam olarak yazın cihazınız ane-lx1 mi ane-lx2 mi model kısmında yazarP20 lite 0C6A
Ayarlar>sistem>telefon hakkında kısmında girin model ve derleme numaranızi tam olarak yazın cihazınız ane-lx1 mi ane-lx2 mi model kısmında yazarP20 lite 0C6A
Ane lx1 ayrıca *#*# de yaptım yukarda okudum vrndor:hv country euAyarlar>sistem>telefon hakkında kısmında girin model ve derleme numaranızi tam olarak yazın cihazınız ane-lx1 mi ane-lx2 mi model kısmında yazar
tmm benim istediğimde buydu zaten SD kart dload yöntemiyle yukleme yapmayı biliyormusunuz büyük ihtimalle IMEI repair işlemi yapılırken uygun olmayan downgrade yazılımı kullanılmış ve derleme numaranız bozulmuş duzelmeden güncelleme fln alamazsinizAne lx1 ayrıca *#*# de yaptım yukarda okudum vrndor:hv country eu
Hayır bilmiyorumtmm benim istediğimde buydu zaten SD kart dload yöntemiyle yukleme yapmayı biliyormusunuz büyük ihtimalle IMEI repair işlemi yapılırken uygun olmayan downgrade yazılımı kullanılmış ve derleme numaranız bozulmuş duzelmeden güncelleme fln alamazsiniz
SD kartiniz varmiHayır bilmiyorum
Evet var 1gb ve 2gb var eskiden kalma telefona uyumluSD kartiniz varmi
Taktım telefona hızı düşük sd kart dedi sınıf 10 veya daha yüksek kullanın diyorEvet var 1gb ve 2gb var eskiden kalma telefona uyumlu
Yetmez en az 8 GB bir hafıza kartı temin edebilirseniz konuya yazın yardımcı olurum yazılım konusunda indirme yukleme vsTaktım telefona hızı düşük sd kart dedi sınıf 10 veya daha yüksek kullanın diyor
Tamam teşekkür ederim sabah halledicemYetmez en az 8 GB bir hafıza kartı temin edebilirseniz konuya yazın yardımcı olurum yazılım konusunda indirme yukleme vs
Tamam hafıza kartı da tamamYetmez en az 8 GB bir hafıza kartı temin edebilirseniz konuya yazın yardımcı olurum yazılım konusunda indirme yukleme vs
Bide güncelleme için ugrasıyorum bu kadar deger mi sizceTamam hafıza kartı da tamam
Cihazınız güncelleme almaz bu şekilde arayüzde de eksiklikler vardır şu an dosyalarım magazin kilit açma temalar adım ölçer vs derleme numarasini duzeltirsek cihazı olması gerektiği gibi kullanirsiniz, elinizde uygun yazılım varmiBide güncelleme için ugrasıyorum bu kadar deger mi sizce
Hayır bende bişey yokCihazınız güncelleme almaz bu şekilde arayüzde de eksiklikler vardır şu an dosyalarım magazin kilit açma temalar adım ölçer vs derleme numarasini duzeltirsek cihazı olması gerektiği gibi kullanirsiniz, elinizde uygun yazılım varmi
Cevap alma çok uzun sürüyor instagram veya twittırınız var mıHayır bende bişey yok