İpucu P20 Lite Güncelleme Dağıtımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Byseus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar ben xiaomi redmi s2 kullaniyorum ve p20 lite ile takas şansım var bire bir, batarya konusanda biraz içim rahat değil p20 lite 3000 ampel hemen hemen aynilar ama redmi s2 bu 3080 ampeli cok cok iyi idare ediyor şöyle söyleyeyimki gün olduki 18 saati geçdi normal kullanimda ,onun için size p20lite kullananlara soruyorumki p20 lite bataryasi normal kullanimda ve full oyun video kullaniminda nekadar götürür??

Arkadaşlar ben xiaomi redmi s2 kullaniyorum ve p20 lite ile takas şansım var bire bir, batarya konusanda biraz içim rahat değil p20 lite 3000 ampel hemen hemen aynilar ama redmi s2 bu 3080 ampeli cok cok iyi idare ediyor şöyle söyleyeyimki gün olduki 18 saati geçdi normal kullanimda ,onun için size p20lite kullananlara soruyorumki p20 lite bataryasi normal kullanimda ve full oyun video kullaniminda nekadar götürür??
Seni DADG'da görmüştüm. Senin için her türlü daha karlı bir takas olur. Günlük kullanımda 1.5 gün yapan tanıdığım var. Ortalıkta NFC açık geziyor bir de :)

Bu forumu yeni keşfettim ve aylardır beklediğim güncellemenin geldiğini sizin sayenizde farkettim. Sistem güncelleme bölümünden sağ üstten en yeni tam pakedi indire basın dostlar. Direkt güncellemeleri kontrol et deyince bulamıyo.