Telefon Türkiye garantili miydi ithalatçı garantili miKaç aydır deniyorum gelmiyor tam paketi indir diyorum gelmiyor demin denedim tam paketi indir dedim indirmeye başladı cihaza aralık ayında gelmiş olarak gözüküyor garip bi sistem yahu
Telefon Türkiye garantili miydi ithalatçı garantili miKaç aydır deniyorum gelmiyor tam paketi indir diyorum gelmiyor demin denedim tam paketi indir dedim indirmeye başladı cihaza aralık ayında gelmiş olarak gözüküyor garip bi sistem yahu
Vodafone den alınma iite Türkiye garantiliTelefon Türkiye garantili miydi ithalatçı garantili mi
Teşekkürler ancak Vodafone yim ve hattım bugda olduğu için çark çeviremiyorum 3 aydır düzeltecekler bi yapamadılarTurk Telekom iseniz sil süpür yapın belki internet çıkar![]()
Seni DADG'da görmüştüm. Senin için her türlü daha karlı bir takas olur. Günlük kullanımda 1.5 gün yapan tanıdığım var. Ortalıkta NFC açık geziyor bir deArkadaşlar ben xiaomi redmi s2 kullaniyorum ve p20 lite ile takas şansım var bire bir, batarya konusanda biraz içim rahat değil p20 lite 3000 ampel hemen hemen aynilar ama redmi s2 bu 3080 ampeli cok cok iyi idare ediyor şöyle söyleyeyimki gün olduki 18 saati geçdi normal kullanimda ,onun için size p20lite kullananlara soruyorumki p20 lite bataryasi normal kullanimda ve full oyun video kullaniminda nekadar götürür??
O zaman ne diye duruyorum benSeni DADG'da görmüştüm. Senin için her türlü daha karlı bir takas olur. Günlük kullanımda 1.5 gün yapan tanıdığım var. Ortalıkta NFC açık geziyor bir de![]()
DADG neresi??O zaman ne diye duruyorum ben![]()
hangi güncelleme gelmiş hocam??Bu forumu yeni keşfettim ve aylardır beklediğim güncellemenin geldiğini sizin sayenizde farkettim. Sistem güncelleme bölümünden sağ üstten en yeni tam pakedi indire basın dostlar. Direkt güncellemeleri kontrol et deyince bulamıyo.
8.0.0.157hangi güncelleme gelmiş hocam??