- Cihaz
- P20 Lite
Bir çok güncelleme alacak son sürüme kdr şu anki derleme numaranızi yazarmisiniz
Şimdi ncNasıl bir şifre
Sim nck kilidini ag ile ac diyorNasıl bir şifre
Heryere baktım bise anlamadım telefona şebeke gelmiyorŞimdi nc
Sim nck kilidini ag ile ac diyor
Daha önce defalarca bu işlemi yaptım burdada bir çok kişi yapti sim nck kilidi isteyen görmedimHeryere baktım bise anlamadım telefona şebeke gelmiyor
Ayni işlemleri tekrami yapsamDaha önce defalarca bu işlemi yaptım burdada bir çok kişi yapti sim nck kilidi isteyen görmedim
Güncelleme yapıyor şuan ama hala ag kilidi açılmadı imei girince açılıyormuş ama ben kendi pin kodumu girdim simdeki puk gibi bisey oldu sanırımAyni işlemleri tekrami yapsam![]()
Hayattaki şansım bu benim kaldık boyleSim kartınızı bloke edeceksiniz cihaz yurt dışı olduğu için güvenlik kodu bu başka ülkede kullanılmasını engellemek için ama huaweilerde özellikle p20 lite ilk defa sizde denk geldim bu koda
Yurt dışı hattı olan bir tanıdığınız yokmu Avrupa ülkesi Almanya vs onun hattını kendi cihaziniza takip 5 dk bir görüşme yapip sonra kendi hattinizi takınHayattaki şansım bu benim kaldık boyle
Yok ki kimse başka çözümü yok muYurt dışı hattı olan bir tanıdığınız yokmu Avrupa ülkesi Almanya vs onun hattını kendi cihaziniza takip 5 dk bir görüşme yapip sonra kendi hattinizi takın
Başka çözümü huaweiden kilid kodunu almak cihaz yurt dışı olduğu için o da biraz zor IMEI numarası ve fatura fln isterler büyük ihtimalle genelde samsunglarda sim nck kilidi istiyordu huaweilerde ilk defa denk geldim veya boxlarla kilidi açmakYok ki kimse başka çözümü yok mu
Başka çözümü huaweiden kilid kodunu almak cihaz yurt dışı olduğu için o da biraz zor IMEI numarası ve fatura fln isterler büyük ihtimalle genelde samsunglarda sim nck kilidi istiyordu huaweilerde ilk defa denk geldim veya boxlarla kilidi açmak
O kadar güncelleme indiriyor yapıyor ama hala 8.0.0.0 gözüküyor
Derleme numarası ne 9 sürümüne gecmedimi hala şu an cihaz açık ama şebeke yok değilmiO kadar güncelleme indiriyor yapıyor ama hala 8.0.0.0 gözüküyor
Aynen derleme numarası ane-lx1 8.0.0.174 (432)Derleme numarası ne 9 sürümüne gecmedimi hala şu an cihaz açık ama şebeke yok değilmi