Yardım P20 lite güncellenmiyor

Telefonunuzun arama ekranından *#*#2846579#*#* kodunu girin Software Upgrade memory card upgrade yes diyin yüklemeyi yapıp açılacak derleme numaranız düzelecek sonra otomatik olarak güncelleme alacaksınız
Abe diğer yazıları okudum . Yaptım oldu sabahtan belki 10 kez güncelleme geldi Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum.

You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
bu linkteki yazılımı indirin indirdiğiniz yazılımın içinde sadece dload klasörünü olduğu gibi SD karta kopyalayın SD kartiniz yetersiz gelirse başka bir sd kart temin etmelisiniz dload klasörünü SD karta kopyaladiktan sonra konuya yazın gerisini anlatcam
Ustam p20 lite telefonum tamamen çökmüştü acılısta error mode geliyordu BoardSoftware ile yazılım yükledim daha sonra kendi yazılımını yükledim 8.0.046 degişik kodu vardı onu yüklüyorum aynı bunu yüklüyorum aynı 8.0.0.46 degişmiyor sadece kodu degişiyor oda hemen hemen aynı benzeri oluyor bide telefonun acılışı google yazıyor sonra huawei yazıyor ondan sonra telefon acılıyor sim ag kilidi istiyor hiçbişey anlamadım derleme numarası bozuk imei 000000000000 diye yazıyor telefon adı Hat yazıyor model ANE yazıyor şuanki kod 8.0.046(0CXB) Senin yazılımı indirsek düzelirmi düzelmezse nasıl yaparız?

Ustam p20 lite telefonum tamamen çökmüştü acılısta error mode geliyordu BoardSoftware ile yazılım yükledim daha sonra kendi yazılımını yükledim 8.0.046 degişik kodu vardı onu yüklüyorum aynı bunu yüklüyorum aynı 8.0.0.46 degişmiyor sadece kodu degişiyor oda hemen hemen aynı benzeri oluyor bide telefonun acılışı google yazıyor sonra huawei yazıyor ondan sonra telefon acılıyor sim ag kilidi istiyor hiçbişey anlamadım derleme numarası bozuk imei 000000000000 diye yazıyor telefon adı Hat yazıyor model ANE yazıyor şuanki kod 8.0.046(0CXB) Senin yazılımı indirsek düzelirmi düzelmezse nasıl yaparız?
Resim atarmisiniz