Bu yöntemle yapma ihtimalimiz varsa çok güzel olur ya sizide meşgul ediyorum kusura bakmayınhisuıte ile uğraşmak istemıyorsanız sd kart dload yöntemıylede yapabiliriz derleme numarası düzeldimi telefon otomatik güncelleme alır
Bu yöntemle yapma ihtimalimiz varsa çok güzel olur ya sizide meşgul ediyorum kusura bakmayınhisuıte ile uğraşmak istemıyorsanız sd kart dload yöntemıylede yapabiliriz derleme numarası düzeldimi telefon otomatik güncelleme alır
Dload yontemıyle yukleme yapmayı bılıyormusunuzBu yöntemle yapma ihtimalimiz varsa çok güzel olur ya sizide meşgul ediyorum kusura bakmayın
Yok hayır bilmiyorum ama önceden bir dosya indirmiştim 3.5 GB kadarDload yontemıyle yukleme yapmayı bılıyormusunuz
Indırdıgıniz dosya hangisi bilmiyorum ben size ozelden bir dosya atacağım onu indirim pc sd kartınız varmı indirme ıslemınden sonra size nasıl yapıldığı soyluyecem atacağım yazılım c432 yani sizin Cıhaza uygunYok hayır bilmiyorum ama önceden bir dosya indirmiştim 3.5 GB kadar
İndirdim hocam dosyayı ama sd kartım şuanda yok yarın sabah temin edebilirimIndırdıgıniz dosya hangisi bilmiyorum ben size ozelden bir dosya atacağım onu indirim pc sd kartınız varmı indirme ıslemınden sonra size nasıl yapıldığı soyluyecem atacağım yazılım c432 yani sizin Cıhaza uygun
Tmm sd kart temin edin sonrasını ben soyluyecem sızeİndirdim hocam dosyayı ama sd kartım şuanda yok yarın sabah temin edebilirim
8 GB sd kart temin ettim hocam sizi dinliyorumTmm sd kart temin edin sonrasını ben soyluyecem sıze
Huaweiler sd kart ayırt ediyor taktınız mı sd kartı okuyormu8 GB sd kart temin ettim hocam sizi dinliyorum
kopyaladım hocam şuan da şimdi ne yapmam gerekiyorSize verdıgım yazılım dosyasının ıcınde dload klasoru var onu oldugu gibi sd karta atın sadece dload klasoru oldugu gibi sd karta kopyalayın
Sadece dload klasorunu kopyaladınız degılmı simdi telefonun arama ekranından *#*#2846579#*#* kodunu yazın software upgrade sonra memory card ve yes dıyınkopyaladım hocam şuan da şimdi ne yapmam gerekiyor
tamamdır hocam yaptım telefon kendini yeninden başlattı ve emuı ekranı geldiSadece dload klasorunu kopyaladınız degılmı simdi telefonun arama ekranından *#*#2846579#*#* kodunu yazın software upgrade sonra memory card ve yes dıyın
Yukleme yapıyormutamamdır hocam yaptım telefon kendini yeninden başlattı ve emuı ekranı geldi
%5 şuanda 2 dk dır falanYukleme yapıyormu
Tmm%5 şuanda 2 dk dır falan