Emre Can Günay
Yeni Üye
- Cihaz
- P20 Lite
Hocam yüklemeyi yaptı fakat yine eRecovery moda attıKarışmayın siz yüklemeyi yapsin
Hocam yüklemeyi yaptı fakat yine eRecovery moda attıKarışmayın siz yüklemeyi yapsin
Tuhaf yüklemeden sonra cihazın açılması lazım cihaz nasıl bu hale geldiHocam yüklemeyi yaptı fakat yine eRecovery moda attı
Sabah kahvaltısı yaparken düşürdümTuhaf yüklemeden sonra cihazın açılması lazım cihaz nasıl bu hale geldi
Cihaz nasıl bu hale geldi yazılımsal mi donanımsal bir sorun mu var öğrenmem lazımaynı sorun bende de var nası yapmam gerekiyor
Cihaz nasıl bu hale geldi yazılımsal mi donanımsal bir sorun mu var öğrenmem lazım
Cihaz su an erecovery modda mi kalmış durumda cihazın derleme numarasini biliyormusunuztelefonla konuşuyodum açılıp kapandı sonra şarjı bitti sandım bu sorunla karşılaştım
hayır bilmiyorum derleme numarasını. evet o moddaCihaz su an erecovery modda mi kalmış durumda cihazın derleme numarasini biliyormusunuz
Yazılımsal olabilir yazılım denemek lazım ama cihazın derleme numarasını bilmeden size uygun yazilimi veremem erecovery download latest version and erecovery seçeneğini seçin ve sonra wi-fi ağına bağlanın orda cihazın modelini gösterir belkihayır bilmiyorum derleme numarasını. evet o modda
Bunun iki sebebi olabilir yazılımsal olabilir veya işlemcisi arızalı olabilir yazılım için bir kaç yöntem var işe yaramazsa anakarti arizalidir.Benim telefonum da eRecovery modda kaldı bilgisayara takınca açılıyor ama şarj almıyor %30da açılıyor %20 %10 %0 olup kapanıyor prize şarja takınca eRec arayüzünü açıyor.