Hangi sensörden bahsediyorsunuz?Cihazımda sensör çalışmıyor böyle bi sorun yaşayan oldumu
Arama yapılırken yakınlık sensörü ekran kapanmıyor artık WhatsApp sesli mesajları direk hoparlörden okunuyorHangi sensörden bahsediyorsunuz?
Ekran koruyucu varsa kaldırın sensörü etkileyebilir ön kameranın olduğu bölgeyi temizleyin sorun devam ederse sensör arızalanmış veya içten önüne toz kaçmış olabilir WhatsApp ile ilgili sorun ilk defa duydum yazılımsal mi donanımsalmi emin değilim güncelleme fln sonrasımi böle oldu veya cihazda düşme fln oldumuArama yapılırken yakınlık sensörü ekran kapanmıyor artık WhatsApp sesli mesajları direk hoparlörden okunuyor
Yok düşme falan olmadı toz falanda yok yeni aldım tabi 2. El temiz kullanılmış aldıktan 2 gün sonra güncelleme geldi tabi güncelmeden önceden öncede böyleydi..Ekran koruyucu varsa kaldırın sensörü etkileyebilir ön kameranın olduğu bölgeyi temizleyin sorun devam ederse sensör arızalanmış veya içten önüne toz kaçmış olabilir WhatsApp ile ilgili sorun ilk defa duydum yazılımsal mi donanımsalmi emin değilim güncelleme fln sonrasımi böle oldu veya cihazda düşme fln oldumu
Eğer ekran sürekli açık kalıyorsa bu sensörun algilamadigini gösterir toz kaçma ihtimali düşük büyük ihtimalle sensör arızalı olabilir WhatsApp soruna gelince o konuda bilgim yok.Yok düşme falan olmadı toz falanda yok yeni aldım tabi 2. El temiz kullanılmış aldıktan 2 gün sonra güncelleme geldi tabi güncelmeden önceden öncede böyleydi..