Yardım Şubat güvenlik güncellemesi hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Çetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çetin

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Arkadaşlar merhabalar
Aranızda yeniyim bugün aldığım 141 nolu güvenlik güncellemesi ile ilgili bir sıkıntım var daha önce manuel olarak mobil ağlar bölümunden 3G veya 4.5G manuel olarak seçebiliyorduk lakin artık ilgili bölüm yok konu hakkında bilgisi olan var mı
Mate 20 lite

İyi forumlar

Arkadaşlar merhabalar
Aranızda yeniyim bugün aldığım 141 nolu güvenlik güncellemesi ile ilgili bir sıkıntım var daha önce manuel olarak mobil ağlar bölümunden 3G veya 4.5G manuel olarak seçebiliyorduk lakin artık ilgili bölüm yok konu hakkında bilgisi olan var mı
Mate 20 lite

İyi forumlar
Selamlar;

Ayarlar - Kablosuz bağlantı ve ağlar - Mobil ağ - Tercih edilen ağ modu

yolunu izleyin.

Mate 20 Lite, 141 sürümü

Varsa bir ekran resmini atabilirmisiniz
Tşkler
ADP91X.jpg

Daha önceki güncellemelerde de aynı problem bazı modellerde baş göstermişti. Güncellemeden kaynaklı bir problem olabilir. Huawei'den yanıt bekliyorum. Çözümü varsa aktaracağım.

Daha önceki güncellemelerde de aynı problem bazı modellerde baş göstermişti. Güncellemeden kaynaklı bir problem olabilir. Huawei'den yanıt bekliyorum. Çözümü varsa aktaracağım.
Merkezlerini aradım hattinizin turkcell olması nedeniyle böyle bir şey olmuştur dedi
Bana pek mantıklı gelmedi herelde kafa buluyor ve forum üzerinde bir araştırma gereksinimi duydum
Tşkler

Merkezlerini aradım hattinizin turkcell olması nedeniyle böyle bir şey olmuştur dedi
Bana pek mantıklı gelmedi herelde kafa buluyor ve forum üzerinde bir araştırma gereksinimi duydum
Tşkler
Aynı sorun bende de mevcut. Hattım Vodafone. Güncelleme ile ilgili bir durum söz konusu. Dönüş bekliyorum ben de. Çözüme ulaşırsam burada yayınlayacağım.

Tşkler
evet bu doğru, telefonluk bir durum değil bu, kullanılan şebeke ile alakalı. ben TT kullanıyorum bu arada.

bu sorunun telefonla alakalı olup olmadığını çevrenizdeki TT kullanıcısı birinin sim kartını takarak deneyip burada bildirebilirsiniz. en azından insanların kafasında bir soru işareti kalmaz

bu sorunun telefonla alakalı olup olmadığını çevrenizdeki TT kullanıcısı birinin sim kartını takarak deneyip burada bildirebilirsiniz. en azından insanların kafasında bir soru işareti kalmaz
Şebeke ile ilgili bir durum da söz konusu olabilir tabii ki ama bende şuan farkettim ki bende de o bölüm mevcut değil. Daha öncesinde bulunuyordu.

İlk bunu denemek istedim lakin şimdilik başka bir hat bulamadim forum da turkcell kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirme yapabilir mi

Ga
İlk bunu denemek istedim lakin şimdilik başka bir hat bulamadim forum da turkcell kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirme yapabilir mi
Garip bir şekilde hattımı çıkarıp yeniden taktım ve tekrar kontrol edince ilgili menü geldi. Bu arada 4.5G yazıyor ilgili bölümde kapatınca 3G oluyor. Ben hep 4.5G kullandığım için dikkatimi çekmemişti o menü :)

kesin bir bilgiye sahip olmamakla birlikte; turkcell ve vodafone'da bunların yaşandığını duydum.

Bu durum operatör ile alakalı turkcell de vardı vodafone ve ttelekom hatlarda sorun yoktu 141 ile vodafone dada sorun çıktı herhalde turkcell ı aradım Huawei ile alakalı dedi Huawei ile görüştüm turkcell ile alakalı diyorlar yani muallakta