Soru Android Pie Dağıtıma Başlandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan teodan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar SD Kart aldım 5 dakika içinde yüklemeye başlayacağım bilgi veririm size.
düzenleme: %83'teyim şu an
yüklendi açılıyor şu an
22:09 hala açılış ekranındayım.
22:11 açıldı.

Son düzenleme:
Yüklendi arkadaşlar 1 gün sonra tamamen hazır bir başlık açarım. Açılıştaki Huawei yazısı değişmiş.

Hala kuruyorum, neden bilmiyorum ama telefon hızlanmış gibi. Placebo etkisi olabilir. Uygulama simgeleri kare :( en çok üzen bu oldu.

Kare olması üzer :(. Ben ısınmada değişiklik var mı onu merak ediyorum. Benim telefonum sıcak kalıyor hep. Bu arada hızlanmıştır tabii ki. Performans iyileştirmesi içermeyen Android güncellemesi mi olurmuş :).

nbGJ8l.jpg
1pnGQp.jpg
LvoOVG.jpg

Teşekkürler. Oyun oynuyorsanız performans ve ısınma hakkında bilgi verir misiniz?

Teşekkürler. Oyun oynuyorsanız performans ve ısınma hakkında bilgi verir misiniz?
Oyun hiç oynamıyorum. Henüz kurulum aşamasında olduğu için 1 gün içinde ısınma hakkında yorumlarım doğruyu göstermez. İlk görüşüm animasyonlar gelişmiş, her şey daha yumuşak hissettiriyor. Ayarları daha karmaşık hale getirmişler nasıl becerdilerse

Oyun hiç oynamıyorum. Henüz kurulum aşamasında olduğu için 1 gün içinde ısınma hakkında yorumlarım doğruyu göstermez. İlk görüşüm animasyonlar gelişmiş, her şey daha yumuşak hissettiriyor. Ayarları daha karmaşık hale getirmişler nasıl becerdilerse
Mesaj Kutunuza bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...