Hayırlı OlsunYüklendi arkadaşlar 1 gün sonra tamamen hazır bir başlık açarım. Açılıştaki Huawei yazısı değişmiş.
Ekran Görüntülerini paylaşında buradaki arkadaşlarda SevinsinYüklendi arkadaşlar 1 gün sonra tamamen hazır bir başlık açarım. Açılıştaki Huawei yazısı değişmiş.
Telefonu otomatik sıfırladığı için kurulum yapıyorum 1 saate paylaşırım birkaç taneEkran Görüntülerini paylaşında buradaki arkadaşlarda Sevinsin![]()
Oyun hiç oynamıyorum. Henüz kurulum aşamasında olduğu için 1 gün içinde ısınma hakkında yorumlarım doğruyu göstermez. İlk görüşüm animasyonlar gelişmiş, her şey daha yumuşak hissettiriyor. Ayarları daha karmaşık hale getirmişler nasıl becerdilerseTeşekkürler. Oyun oynuyorsanız performans ve ısınma hakkında bilgi verir misiniz?
Mesaj Kutunuza bakın.Oyun hiç oynamıyorum. Henüz kurulum aşamasında olduğu için 1 gün içinde ısınma hakkında yorumlarım doğruyu göstermez. İlk görüşüm animasyonlar gelişmiş, her şey daha yumuşak hissettiriyor. Ayarları daha karmaşık hale getirmişler nasıl becerdilerse
Kardeşim bende indirdim dosyayıda ne yapmam lazım şimdi?