M m3hm3t76 Yeni Üye 6 Eyl 2018 #1 Huawei h7 cihazım var rehbere arayan kişi resmi ekliyorum ama arama olduğu zaman arayan kişinin resmi neden çıkmıyor bi çözümü varmı
Huawei h7 cihazım var rehbere arayan kişi resmi ekliyorum ama arama olduğu zaman arayan kişinin resmi neden çıkmıyor bi çözümü varmı
Huawei Yeniden Huawei Yönetici Kurucu Cihaz P20 Pro 9 Eyl 2018 #2 m3hm3t76' Alıntı: Huawei h7 cihazım var rehbere arayan kişi resmi ekliyorum ama arama olduğu zaman arayan kişinin resmi neden çıkmıyor bi çözümü varmı Genişletmek için tıkla ... İlgili işlem sırasında SIM rehberi yerine cihaz rehberini kullandığınızdan emin olunu
m3hm3t76' Alıntı: Huawei h7 cihazım var rehbere arayan kişi resmi ekliyorum ama arama olduğu zaman arayan kişinin resmi neden çıkmıyor bi çözümü varmı Genişletmek için tıkla ... İlgili işlem sırasında SIM rehberi yerine cihaz rehberini kullandığınızdan emin olunu
M m3hm3t76 Yeni Üye 13 Eyl 2018 #3 huawei' Alıntı: İlgili işlem sırasında SIM rehberi yerine cihaz rehberini kullandığınızdan emin olunu Genişletmek için tıkla ... eminim arkadaşım çünki bütün numaraları simkartan telefon hafızasına aktardım ama sonuç aynı
huawei' Alıntı: İlgili işlem sırasında SIM rehberi yerine cihaz rehberini kullandığınızdan emin olunu Genişletmek için tıkla ... eminim arkadaşım çünki bütün numaraları simkartan telefon hafızasına aktardım ama sonuç aynı