Yardım eRecovery Modu

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Teknoloji severim herşeyi öğrenmeye çalışırım ama bu telefon yazılım işleri biraz uzak kalıyor bana olaya fransızım biraz daha çok bilgisayar yazılım teknik işler ve son zamanlarda telefon teknik işleri ile uğraşıyorum şu telefon bi açılsın başka bi şey istemiyorum :D
Telefon açılır biraz uğraştırır en kotu ihtimal elinde EFT tool olan bir yere goturursunuz onlar fastboot modda board yöntemiyle yazılım yukluyeceklerdir halledilir program lazım hcu programı olmaz bu sorun için

FurkanKose

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Telefon açılır biraz uğraştırır en kotu ihtimal elinde EFT tool olan bir yere goturursunuz onlar fastboot modda board yöntemiyle yazılım yukluyeceklerdir halledilir program lazım hcu programı olmaz bu sorun için
Bu arada Allah senden razı olsun sabahtan beri bir tek sen ilgileniyorsun çok teşekkür ederim

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Bu arada Allah senden razı olsun sabahtan beri bir tek sen ilgileniyorsun çok teşekkür ederim
Rica ederim bölge kodu değiştirirken aynı sorun benimde başıma geldi bu erecovery modda kalma sorunu daha çok yazılımsal hatalardan kaynaklanıyor benim telefonun bootlader kilidi açıktı ve 8 surumundeydi o yüzden attığım ilk yazılımı kabul etti ve açıldı derleme numarası bozuomustu sonra hcu üzerinden orjinal bölge kodunu yukleyip duzeltmistim

FurkanKose

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Rica ederim bölge kodu değiştirirken aynı sorun benimde başıma geldi bu erecovery modda kalma sorunu daha çok yazılımsal hatalardan kaynaklanıyor benim telefonun bootlader kilidi açıktı ve 8 surumundeydi o yüzden attığım ilk yazılımı kabul etti ve açıldı derleme numarası bozuomustu sonra hcu üzerinden orjinal bölge kodunu yukleyip duzeltmistim
Bu derleme numarası dediğin ne oluyor

FurkanKose

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Bu yazılımda işe yaramadı ama yardımın için çok teşekkür ederim teşekkür olarak sana özelden mesaj atayım hcu hesabımı vereyim içinde kredi vardı biraz belki işine yarar kardeşim