haber Huawei Emui 9 İçin Tarihi Duyurdu

Huawei tarihteki en kurnaz firmalardan biridir. Dikkat edin Huawei ne zaman telefon çıkarsa o telefon antutu puanlarıyla gündem oluyor, yok en iyi cihaz yok şu kadar puan aldı filan... YALAN!!! Huawei ile çalışan bir dostum var. Daha önceki bi konuda bu güncellemenin gecikmesinin nedenini de açıkladım herkese bu konuda ise şöyle bir gerçek var Huawei resmi antutu puanlarından hiçbirini real olarak almadı! Neyi mi ima ediyorum? Huawei denen firma dünya çapında diğer rakiplerine fark atabilmek için özellikle antutu testi yaptırdıkları cihazlarında özel bir yazılım geliştirdi. Bu yazılım sayesinde örneğin tek çekirdek performansı ölçülüyor, bütün sistem tek çekirdeğe abanıyor, çoklu çekirdekte de aynı şekilde bütün sistemin gücü çekirdeklere dağıtılıyor. Bu hileyi yapan ilk ve tek firmadır Huawei. Yani aslında "vaay performansı zirvede" dediğimiz hiçbir Huawei aslında performansın zirvesinde değil...
Huaweinin yapmayı çok iyi bildiği şey reklam. Her ürününü ve hizmetini çok iyi pazarlıyor. GPU Turbo denen overclock yazılımı dahi kendi geliştirdiği yeni bir teknolojiymiş gibi reklam ediyor. Sosyal medya fenomenlerini, ünlüleri kullanarak Türkiye de özellikle çok iyi tanıtım yaptılar. Kamerası harikaymış şöyle iyi çekiyormuş şöyle iyi zumluyormuş vs. Hepsi iphone'a döndü ancak nedense. Bahsettiklerim amiral cihazları üstelik. Samsung'a karşı testlerinde çok övdüğü donanımları hep patlıyor doğru dürüst çalışmıyor. Ama çok üstün ve yeni teknolojiler kullanan marka algısını yarattı maalesef bu reklam hileleri sayesinde.

Huaweinin yapmayı çok iyi bildiği şey reklam. Her ürününü ve hizmetini çok iyi pazarlıyor. GPU Turbo denen overclock yazılımı dahi kendi geliştirdiği yeni bir teknolojiymiş gibi reklam ediyor. Sosyal medya fenomenlerini, ünlüleri kullanarak Türkiye de özellikle çok iyi tanıtım yaptılar. Kamerası harikaymış şöyle iyi çekiyormuş şöyle iyi zumluyormuş vs. Hepsi iphone'a döndü ancak nedense. Bahsettiklerim amiral cihazları üstelik. Samsung'a karşı testlerinde çok övdüğü donanımları hep patlıyor doğru dürüst çalışmıyor. Ama çok üstün ve yeni teknolojiler kullanan marka algısını yarattı maalesef bu reklam hileleri sayesinde.
Kesinlikle katılıyorum sana reklam işini çok iyi yapıyorlar.

son zamanlarda en çok dillendirilen ve bariz bir şekilde rahatsız olunduğu görülen güncelleme mevzusunu umarım Huawei dikkate alacaktır. insanlar her an gelişen teknolojinin, kendisine sunulmasını istemekte haklıdır. umuyorum yakın zamanda gerekli güncellemeler sağlanır ve daha dakik bir kadro oluştururlar bu konu hakkında.

son zamanlarda en çok dillendirilen ve bariz bir şekilde rahatsız olunduğu görülen güncelleme mevzusunu umarım Huawei dikkate alacaktır. insanlar her an gelişen teknolojinin, kendisine sunulmasını istemekte haklıdır. umuyorum yakın zamanda gerekli güncellemeler sağlanır ve daha dakik bir kadro oluştururlar bu konu hakkında.
Bundan bir ders çıkardıklarını ve ya çıkarıcaklarını sanmıyorum android kuşkum buydu onu da yaptılar sağolsunlar düzeltemezler hocam üzgünüm :(

Bundan bir ders çıkardıklarını ve ya çıkarıcaklarını sanmıyorum android kuşkum buydu onu da yaptılar sağolsunlar düzeltemezler hocam üzgünüm :(
bilemeyiz :) tüketiciye gereken ilgi ve alaka gösterilmezse neler oluyor üreticiye bilirler, anlarlar. öyle umuyorum

Küfür yasak değil mi forumda..... Kanser olmanın aşamaları 1 huawei emui güncellemeleri