Huawei G8 Bootloader Kilidini Kaldıramıyorum

< waiting for device >
...
FAILED (remote: Necessary to unlock FRP! Navigate to Settings > Developer op)
finished. total time: 0.002s

Cmd'den gelen yanıt.
Normalde size verdiğim komutta unlock kısmından sonrasına bootlader kodunu yazmak lazım ama bilmiyoruz sanırım buradaki hatanın sebebi oem kilidi açık değil bunun için telefonun açık olması ve geliştirici seçeneklerden OEM kilidini aktif edilmesi lazım

Hocam bu force update olan ses+ ses- ve power tuşu ile yapılan sd karttan yükleme gerçekte var mı böyle bir yükleme işlemi?
Ona göre dload klasörleri olan romları indireyim.

Hocam bu force update olan ses+ ses- ve power tuşu ile yapılan sd karttan yükleme gerçekte var mı böyle bir yükleme işlemi?
Ona göre dload klasörleri olan romları indireyim.
Force update hakkında çok bilgim yok ama yazılım yükleme işlemini çok yaptım dload klasörünün içinde olması update.sd.zip olması lazim firmware ile indirdiğim update.app dosyalarını SD karta deneyince yükleme başarısız oluyordu en önemlisi yazılımin cihaza uygun olması özelikle bölge kodu vs yoksa ya yükleme başarısız oluyor yada telefonda bir takım eksiklikler oluyor yanılmıyorsam bazı programlarla fastboot modda yazılım atilabiiyor denemediğim için çok bilgim yok o konuda

Bu telin update.app dosyasını bulup deneyeceğim. Force updatede farklı ülkeninkini buldum fakat tepki yok force updatede.
Fastboot modede stock rom yükleyebileceğim bir proğram lazım.

Arkadaşım kilit kodun yoksa hiç bir şekilde orijinal rom yükleyemezsin hiç uğraşma olur diyenler yalan söylüyor öyle yap böyle yap öğrenmeye çalışıyorlar

Servisine göndermeyi düşünüyorum ama fatura fotokopisi istiyor. Fatura elimde yok ne yapabilirim?

Arkadaşım kilit kodun yoksa hiç bir şekilde orijinal rom yükleyemezsin hiç uğraşma olur diyenler yalan söylüyor öyle yap böyle yap öğrenmeye çalışıyorlar
Ortalığa lafı atma, yalan konuşuyorlar falan ne oluyor bu nasıl bir üslup çok biliyorsan yardımcı olursun veya söylenen yöntem bu cihazda ise yaramaz dersin bilgin varsa sorunu cozersin çok anlamadığımız konuda detaylı bilgiye sahip değiliz siz yinede bir arastirin diyoruz.Biz burda kimseyi deneme tahtası olarak görmüyoruz tek amaç yardım etmek ama doğru ama yanlış öğrenmek için birilerini kullanmayada gerek yok araştırırsin anlatımlı video izlersin hangi çağda yaşıyoruz....

Son düzenleme:
Ortalığa lafı atma, yalan konuşuyorlar falan ne oluyor bu nasıl bir üslup çok biliyorsan yardımcı olursun veya söylenen yöntem bu cihazda ise yaramaz dersin bilgin varsa sorunu cozersin çok anlamadığımız konuda detaylı bilgiye sahip değiliz siz yinede bir arastirin diyoruz.Biz burda kimseyi deneme tahtası olarak görmüyoruz tek amaç yardım etmek ama doğru ama yanlış öğrenmek için birilerini kullanmayada gerek yok araştırırsin anlatımlı video izlersin hangi çağda yaşıyoruz....
De git işine sen ne biliyorsun ben bilmesem yazmam

Ikili tartismaya girmeyin. @hizan yardimci olmayacaksaniz konuya mudahil olmayin. bootloader acik olmayan cihaza imei atilabiliyor örnek p20 lite.

Adam kilit kodunu kaldırmak ve orijinal sürüm yüklemek istiyor imei atmak istemiyor

Kilit Kodun yoksada varsada Orjinal rom yüklersin. Örnek: p20 lite serilerinde bu çözüldü.

Kilit kodu yok ise çözümü yok yazmıştım gerisi hikaye
Adam kilit kodunu kaldırmak ve orijinal sürüm yüklemek istiyor imei atmak istemiyor
Cihaz sürekli restart atıyor arkadasta bootlader kilidini kaldırıp stock rom atmak istiyor telefon sadece fastboot modda açılıyor normal açılsa bootlader kilidini kaldırır zaten bende bootlader kilidini kaldırmadan yazılımi belki yükler diye yardımcı olmaya çalıştım @hizan yalan söylemeyin öğrenmeye çalışıyorlar gibisinden yorumlar yapıyor bunun yerine bu cihazlarda stock rom bootlader kilidi açılmadan yüklenmez demek yerine neden bir takım hoş olmayan niyet okumalar yapıyor onu anlamadım amaç ne