haber Huawei Mate 20 Lite

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Punch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaw arkadaslar elimde ses kaydi da var canli destekle yazismada var adamlar her ay bir sonraki aya salliyorlar, bi firma urunun arkadasinda bu kadar mi durmaz ya, bosverin bir an once cikartmaya birakalim elimizden bu firmadan hic bisey olmaz dalga geciyorlar insanlarla.
Not:4 ay once sok marketten honor marka 999 liralik cihaz alan arkadasa gecen ay guncelleme geldi ve benim telefonumdan daha stabil calisiyor.

Valla ben manuel olarak yükledim android pie güncellemesini ama dertlerime deva olmadı açıkçası. O yüzden yarın satıyorum.

bence aceleci olma hangi derdine deva olmadı mesela bir güncelemeyle telefonun uçacaka hali yok bir iki değişiklik anlayacağın

Dokunmatiğinde gecikme var telefonun özellikle oyunlarda çok etkiliyor. Oynanmıycak dereceye getırıyor oyunu. Sözde android 9 güncellemesiyle çözülücek felan dediler müşteri hizmetleri. Hepsi palavra daha fazla beklemeye gerek yok.

Dokunmatiğinde gecikme var telefonun özellikle oyunlarda çok etkiliyor. Oynanmıycak dereceye getırıyor oyunu. Sözde android 9 güncellemesiyle çözülücek felan dediler müşteri hizmetleri. Hepsi palavra daha fazla beklemeye gerek yok.
Android 9 dan sonra mı oldu yoksa önce de varmıydı.
Çünkü ben şuan 8.2 sürümünü kullanıyorum ve yoğun şekilde pubg falan oynuyorum dediğiniz sıkıntılarla hiç karşılaşmadım

Android 9 dan sonra mı oldu yoksa önce de varmıydı.
Çünkü ben şuan 8.2 sürümünü kullanıyorum ve yoğun şekilde pubg falan oynuyorum dediğiniz sıkıntılarla hiç karşılaşmadım
8.2 de vardı. Telefonu ilk aldığımdan beri vardı. Müşteri hizmetlerini aradım dedim böyle böyle dedi bana bu sorun birçok kullanıcıda mevcut yazılımsal bir hata dediler donanımsal bir sıkıntı yok garantiye vermenize gerek yok android 9 güncellemesiyle çözülücek dediler. Ben yine her ihitmale karşı garantiye gönderdim sorunu yazıp sorun yok diye geri geldi. Bir kaç gün önce de android 9 güncellemesini yükledim bir değişim olmadı sorun tam gaz devam ediyor.

8.2 de vardı. Telefonu ilk aldığımdan beri vardı. Müşteri hizmetlerini aradım dedim böyle böyle dedi bana bu sorun birçok kullanıcıda mevcut yazılımsal bir hata dediler donanımsal bir sıkıntı yok garantiye vermenize gerek yok android 9 güncellemesiyle çözülücek dediler. Ben yine her ihitmale karşı garantiye gönderdim sorunu yazıp sorun yok diye geri geldi. Bir kaç gün önce de android 9 güncellemesini yükledim bir değişim olmadı sorun tam gaz devam ediyor.
Hmm anladım valla yaklaşık bir senedir kullanıyorum öyle bisorun yaşamadım

Hocam Resmi Güncellemeyi Bekleyin ardından hard reset uygulayın sorununuz düzelicektir.

Aramaya baktım bulamadım hard reset işlemini kısaca açıklarmısın nasıl yaparız.
Huawei Mate 20 Lite format atma işleminden önce Huawei Mate 20 Lite telefonunuzun şarjını en az %50 yapın.
Format atma işleminden sonra bütün bütün her şey silineceği için Rehber, Resim, Video, Müzik gibi verilerinizi ve uygulama ve/veya oyunlarınızı yedekleyin.
Format atma işlemine başladıktan sonra sabırla işlemin bitmesini bekleyin. Müdahale ederseniz
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
Mate 20 Lite telefonunuz bir daha açılmayabilir.
1 – Öncelikle Güç tuşuna uzun basarak Huawei Mate 20 Lite telefonuzu kapatın.

2 – Daha sonra telefon açılana kadar Güç ve Ses Açma tuşlarına birlikte basın.

3 – Telefon ekranında Huawei logosunu gördüğünüzde tuşları bırakın.

4 – Böylece format atmak için gerekli olan Recovery Mod ekranını açmış oldunuz.

5 – Bu ekranda iken ses tuşları ile Wipe data/factory reset seçeneği üzerine gelip Güç tuşuna basın.

6 – Huawei Mate 20 Lite telefonunuzdaki sonraki ekranı onay ekranıdır. Devam etmek için ses tuşları ile Wiper data/factory reset seçeneği üzerine gelip yine Güç tuşuna basarak onaylayın.

7 - İşlem bittiğinde ses tuşları ile reboot system now seçeneği üzerine gelip yine Güç tuşu ile onaylayın.

8 – Huawei Mate 20 Lite telefonda format işlem bitene kadar bekleyin.

Yukarıda Belirtmiş olduğum adımları dikkatlice okuyup uygulayın ancak en önemli kısım 'GOOGLE HESABINIZI VE ŞİFRENİZİ UNUTMAYIN BU BİLGİLERİ TELEFON AÇILDIKTAN SONRA SİZDEN İSTEYECEKTİR.'

Huawei Mate 20 Lite format atma işleminden önce Huawei Mate 20 Lite telefonunuzun şarjını en az %50 yapın.
Format atma işleminden sonra bütün bütün her şey silineceği için Rehber, Resim, Video, Müzik gibi verilerinizi ve uygulama ve/veya oyunlarınızı yedekleyin.
Format atma işlemine başladıktan sonra sabırla işlemin bitmesini bekleyin. Müdahale ederseniz
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
Mate 20 Lite telefonunuz bir daha açılmayabilir.
1 – Öncelikle Güç tuşuna uzun basarak Huawei Mate 20 Lite telefonuzu kapatın.

2 – Daha sonra telefon açılana kadar Güç ve Ses Açma tuşlarına birlikte basın.

3 – Telefon ekranında Huawei logosunu gördüğünüzde tuşları bırakın.

4 – Böylece format atmak için gerekli olan Recovery Mod ekranını açmış oldunuz.

5 – Bu ekranda iken ses tuşları ile Wipe data/factory reset seçeneği üzerine gelip Güç tuşuna basın.

6 – Huawei Mate 20 Lite telefonunuzdaki sonraki ekranı onay ekranıdır. Devam etmek için ses tuşları ile Wiper data/factory reset seçeneği üzerine gelip yine Güç tuşuna basarak onaylayın.

7 - İşlem bittiğinde ses tuşları ile reboot system now seçeneği üzerine gelip yine Güç tuşu ile onaylayın.

8 – Huawei Mate 20 Lite telefonda format işlem bitene kadar bekleyin.

Yukarıda Belirtmiş olduğum adımları dikkatlice okuyup uygulayın ancak en önemli kısım 'GOOGLE HESABINIZI VE ŞİFRENİZİ UNUTMAYIN BU BİLGİLERİ TELEFON AÇILDIKTAN SONRA SİZDEN İSTEYECEKTİR.'
İlginiz için çok teşekkürler. Güncellemeden sonra yapayım.

Hocam yükledim zaten android 9 u ondan sonrada hard reset attım. Değişen bir şey olmadı.
Hocam kesinlikle Cihazda bir sorun olabilir çünkü mate 20 lite güçlü donanıma sahip benim cihazımda hiç bir sorun bulunmamakta hicare üzerinden sorun giderme kısmına bir bakıp ordan bütün taramaları yapın eğer sorun düzelmezse husuite üzerinden eski sürüme dönüş yapın (eski sistemde sorun yaşıyorsanız bu adımı geçin) ve bir teknik servise gönderin.

Hocam kesinlikle Cihazda bir sorun olabilir çünkü mate 20 lite güçlü donanıma sahip benim cihazımda hiç bir sorun bulunmamakta hicare üzerinden sorun giderme kısmına bir bakıp ordan bütün taramaları yapın eğer sorun düzelmezse husuite üzerinden eski sürüme dönüş yapın (eski sistemde sorun yaşıyorsanız bu adımı geçin) ve bir teknik servise gönderin.
Hocam galiba ilk yazdıklarımı okumadınız servise de gönderdim hicare dan sorun gidermeyi de denedim başka bir çözüm kalmadı artık.