emresalt3
Huawei üyesi
- Cihaz
- P20 Lite
merhaba müsaitmisinizBootloader acikmi degilmi onu biliyormusunuz ? Degilse bootloader acilmasi gereki Birde yarin bakalim
merhaba müsaitmisinizBootloader acikmi degilmi onu biliyormusunuz ? Degilse bootloader acilmasi gereki Birde yarin bakalim
Merhabamerhaba müsaitmisiniz
sürüm ile alakalı bir sorunum varda dün konuşmuştuk yarın bakalım diye burada sandım o yüzden yazdım kusura bakmayınMerhaba
Siz sormak yada söylemek istediğinizi burdan paylaşın(bildiğimiz birşey değil ise) sayın huawei girdiğinde yardımcı olur
Orjinal imei attirman icin cihazin aynisinin imeisi gerekli. Bootloaderi kontrol etmek içinsürüm ile alakalı bir sorunum varda dün konuşmuştuk yarın bakalım diye burada sandım o yüzden yazdım kusura bakmayın
C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot> fastboot oem device-infoOrjinal imei attirman icin cihazin aynisinin imeisi gerekli. Bootloaderi kontrol etmek için
cihazı fastboot moda al
adb (cmd) ekranından
"# fastboot oem device-info" kodunu gir
"unlocked true" yazarsa bootloader açıktır "false" yazıyorsa kilitlidir
bu arada fastboot ekranında phone:lockedOrjinal imei attirman icin cihazin aynisinin imeisi gerekli. Bootloaderi kontrol etmek için
cihazı fastboot moda al
adb (cmd) ekranından
"# fastboot oem device-info" kodunu gir
"unlocked true" yazarsa bootloader açıktır "false" yazıyorsa kilitlidir
Device info kodunu girdinizmi ?C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot> fastboot oem device-info
...
FAILED (remote: Command not allowed)
finished. total time: 0.008s bu hatayı veriyor
Bootloader kilitli o zamanbu arada fastboot ekranında phone:locked
frp:locked yazıyordu
evet dediklerinizi yaptım ama failed hatasını verdiDevice info kodunu girdinizmi ?
iyi birşeymi kötü birşeymi ne yapmamız lazımBootloader kilitli o zaman
Bootloader kilidini kaldirmaniz lazim.iyi birşeymi kötü birşeymi ne yapmamız lazım
kaldırtıktan sonra güncellemeyi yükleyebilecekmiyizBootloader kilidini kaldirmaniz lazim.
Kaldirdikdan sonra direk emui 9 flaşlayabilirsiniz.kaldırtıktan sonra güncellemeyi yükleyebilecekmiyiz
nasıl kaldıracağım peki anlatırmısınız iosdan geçtim buna yabancısıyımKaldirdikdan sonra direk emui 9 flaşlayabilirsiniz.
Sizin işiniz biraz zor imei orjinal degil huaweiden bootloader kilidi acma kodunu isteyin ama vermeyecekler gibime geliyor. Funyhuawei sitesi var ucreti karsilinda bootloader kilidini aciyor ama epey yuksek pahali yaninasıl kaldıracağım peki anlatırmısınız iosdan geçtim buna yabancısıyım![]()