- Cihaz
- Mate 20 Lite
bekliyoruz , son güncelleme olur büyük ihtimalle bu Android 11 almazEvet planlama da yeni sürüm ful sürüm
bekliyoruz , son güncelleme olur büyük ihtimalle bu Android 11 almazEvet planlama da yeni sürüm ful sürüm
kesinlikle 11 beklemeyelim :/bekliyoruz , son güncelleme olur büyük ihtimalle bu Android 11 almaz
HarmonyOS gelir yada biri portlatır diye düşündüm de , Huawei sistemi kilitliyormuş yeni öğrendim yeni Android sürümü kendimiz kuramıyoruz ne yazık kikesinlikle 11 beklemeyelim :/
Evet kilitliyor maalesef, o yüzden custom romun önü kapalı.HarmonyOS gelir yada biri portlatır diye düşündüm de , Huawei sistemi kilitliyormuş yeni öğrendim yeni Android sürümü kendimiz kuramıyoruz ne yazık ki
Samsung'da bu yok Huawei niye bunu yapıyor bilgim yokEvet kilitliyor maalesef, o yüzden custom romun önü kapalı.
Uygulama var mıydı öncesinde.Dostlar cihazı restore ettikten sonra Huawei Beta uygulaması yüklenmedi diyor , nasıl çözebilirim bunu ?
vardı Android 9 yüklü iken kurdum apk olarak , restore ettim herşeyi silip baştan kurdum cihazı apk'yı indirip tekrar kurmak isteyince de uygulama yüklenmedi diyorUygulama var mıydı öncesinde.
Gerek yok ki. Beta sürümü bile 1-2 basit hata haricinde sorunsuz. Uzun zaman bizi götürür. Çünkü Samsung yada başka cihazların Android sürümleri gibi değil. Stabil her bakımdan. Samsung 6 ay sonra batarya performansını kaybediyor. Ama Huawei ve Xiaomi cihazlarda bu süre 2 seneye kadar çıkıyor.kesinlikle 11 beklemeyelim :/
Hard format mı attın? Yani wipe, calvik ve cache tamamını temizleyerek mi yükledin? Sanki kalıntı kalmış gibi, yada versiyon ile alakası bir durum gibivardı Android 9 yüklü iken kurdum apk olarak , restore ettim herşeyi silip baştan kurdum cihazı apk'yı indirip tekrar kurmak isteyince de uygulama yüklenmedi diyor
Evet o konuda haklısın. Full sürümde aod gelirse güzel bir sürpriz olur.Gerek yok ki. Beta sürümü bile 1-2 basit hata haricinde sorunsuz. Uzun zaman bizi götürür. Çünkü Samsung yada başka cihazların Android sürümleri gibi değil. Stabil her bakımdan. Samsung 6 ay sonra batarya performansını kaybediyor. Ama Huawei ve Xiaomi cihazlarda bu süre 2 seneye kadar çıkıyor.
Restore sonrası bu tarz problemler yaşanıyor. Format kurtarır diye düşünüyorum.vardı Android 9 yüklü iken kurdum apk olarak , restore ettim herşeyi silip baştan kurdum cihazı apk'yı indirip tekrar kurmak isteyince de uygulama yüklenmedi diyor
Bu arada sırf denemek için yükleyim dedim bende de yüklenmedi. Emui 10 uyumu olmayabilir.vardı Android 9 yüklü iken kurdum apk olarak , restore ettim herşeyi silip baştan kurdum cihazı apk'yı indirip tekrar kurmak isteyince de uygulama yüklenmedi diyor
Huawei şimdiden diyor , hazırlıklı olun beta felan yok sizeBu arada sırf denemek için yükleyim dedim bende de yüklenmedi. Emui 10 uyumu olmayabilir.
Orası belli olmaz da bakalım zaman gösterecekHuawei şimdiden diyor , hazırlıklı olun beta felan yok size![]()