haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

Dostlar cihazı restore ettikten sonra Huawei Beta uygulaması yüklenmedi diyor , nasıl çözebilirim bunu ?

kesinlikle 11 beklemeyelim :/
Gerek yok ki. Beta sürümü bile 1-2 basit hata haricinde sorunsuz. Uzun zaman bizi götürür. Çünkü Samsung yada başka cihazların Android sürümleri gibi değil. Stabil her bakımdan. Samsung 6 ay sonra batarya performansını kaybediyor. Ama Huawei ve Xiaomi cihazlarda bu süre 2 seneye kadar çıkıyor.

vardı Android 9 yüklü iken kurdum apk olarak , restore ettim herşeyi silip baştan kurdum cihazı apk'yı indirip tekrar kurmak isteyince de uygulama yüklenmedi diyor
Hard format mı attın? Yani wipe, calvik ve cache tamamını temizleyerek mi yükledin? Sanki kalıntı kalmış gibi, yada versiyon ile alakası bir durum gibi

Gerek yok ki. Beta sürümü bile 1-2 basit hata haricinde sorunsuz. Uzun zaman bizi götürür. Çünkü Samsung yada başka cihazların Android sürümleri gibi değil. Stabil her bakımdan. Samsung 6 ay sonra batarya performansını kaybediyor. Ama Huawei ve Xiaomi cihazlarda bu süre 2 seneye kadar çıkıyor.
Evet o konuda haklısın. Full sürümde aod gelirse güzel bir sürpriz olur.

vardı Android 9 yüklü iken kurdum apk olarak , restore ettim herşeyi silip baştan kurdum cihazı apk'yı indirip tekrar kurmak isteyince de uygulama yüklenmedi diyor
Restore sonrası bu tarz problemler yaşanıyor. Format kurtarır diye düşünüyorum.

Bu arada sırf denemek için yükleyim dedim bende de yüklenmedi. Emui 10 uyumu olmayabilir.