haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

Hicare üzerinden de yapınca yine yazılım güncellemesi olan kısma giriyor sizin HİCARE sürümünüz nedir?
Herkezin surumu aynidir. Evet gorunuste ayarlar menusundeki yazilim guncelleme menusu gibi ama hicare uzerinden isteyince bir farklilik var. Bizzat deneyimledim. Ayarlar menusunden guncelleme sorgulayinca gelmedi ama hicaredan sorguladim aninda dustu telefona guncelleme.

Herkezin surumu aynidir. Evet gorunuste ayarlar menusundeki yazilim guncelleme menusu gibi ama hicare uzerinden isteyince bir farklilik var. Bizzat deneyimledim. Ayarlar menusunden guncelleme sorgulayinca gelmedi ama hicaredan sorguladim aninda dustu telefona guncelleme.
Hocam derleme numaran?

Hi care sürümüm 9.1.7.309 acaba bende mi bir sıkıntı var
Hicare surumu 9.1.7.310. Bana henuz gelmedi zamanla hepimize gelicek. Bu anlattiklarimi denedigim telefon arkadasin telefonuydu. Onun derleme numarasida C432E3R1P1. Operatore bakmadim ama onunla bir alakasi yok. Arakadasimin telefonunda garip bir olay var oda hangi guncelleme cikarsa ciksin ertesi gun aninda aliyo guncellemeyi. Onuda imei numarasina bagliyorum ben. Derleme numarasinin haricinde sanirim imei numarasina gore kademe kademe dagitiyolar guncellemeyi. Isin özeti biraz sabretmemiz gerekiyo aralik ayi icinde mutlaka almis oluruz bizde guncellemeyi merak etme kardesim.