haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

Hicare bizde direk güncelleme ekranını açıyor bir ise yaramıyor bizde sanırım. Aynı durum bendede var güncellemeye bas gerisini salla:/
Direk guncellemeyi aciyomus gibi gozukebilir ama farkli bir olayi var hicare in. Ben denedim ayarlardaki guncelleme ekranindan gelmeyen guncelleme hicare dan kontrol ettigimde geldi arkadasa.

Arkadaşlar emui 10 u yükledikten sonra vakifbank mobil uygulamasi hata veriyordu. Uygulamayi kaldırıp, google play den tekrar indirio kurdum, sorun çözüldü.
Not: Bu mesaji ayri bi konu olarak acmak gerekir mi yöneticiler ilfilenirse veya yazarsa düzelteyim.

Arkadaşlar emui 10 u yükledikten sonra vakifbank mobil uygulamasi hata veriyordu. Uygulamayi kaldırıp, google play den tekrar indirio kurdum, sorun çözüldü.
Not: Bu mesaji ayri bi konu olarak acmak gerekir mi yöneticiler ilfilenirse veya yazarsa düzelteyim.
hocam bana daha gelmedi , hariçten yüklemenin bir yolu var mı ?

Hariçten yukleme konusunda bilgim yok ama orjinali dağıtılıyor hemde düzeltme yamasiyla birlikte geliyor. Bu nedenle beklemeni tavsiye ederim.
umarım gelir , bir çok kişiye gelmiş , bendeki telefon'a hat takılı değil , yedek telefon olarak var acaba ondan olabilir mi ? sim kart taksam gelir mi güncelleme