Orjinal temayi kullaniyorumTema yüklü mü
Orjinal temayi kullaniyorumTema yüklü mü
Hicare bizde direk güncelleme ekranını açıyor bir ise yaramıyor bizde sanırım. Aynı durum bendede var güncellemeye bas gerisini salla:/Orjinal temayi kullaniyorum
Direk guncellemeyi aciyomus gibi gozukebilir ama farkli bir olayi var hicare in. Ben denedim ayarlardaki guncelleme ekranindan gelmeyen guncelleme hicare dan kontrol ettigimde geldi arkadasa.Hicare bizde direk güncelleme ekranını açıyor bir ise yaramıyor bizde sanırım. Aynı durum bendede var güncellemeye bas gerisini salla:/
Huawei işi karışık çözemedim daha hicare bende hiç göstermediDirek guncellemeyi aciyomus gibi gozukebilir ama farkli bir olayi var hicare in. Ben denedim ayarlardaki guncelleme ekranindan gelmeyen guncelleme hicare dan kontrol ettigimde geldi arkadasa.
Temayı değişBu sürümü cihaza yukledim ama bir uyumsuzluk var sanirim yazilar beyaz yada hic gozukmuyor. Simgelerden baska bisey yok.
bunu yükledim ama yine emuı 10 gelmediHuawei HiCare 10.0.5.354.apk
drive.google.com
Bende emui 10 yujlemeden once hicare uygulamasınin 9 sürümü mevcuttu. Yani hicare sürümüyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.bunu yükledim ama yine emuı 10 gelmedi
hocam bana daha gelmedi , hariçten yüklemenin bir yolu var mı ?Arkadaşlar emui 10 u yükledikten sonra vakifbank mobil uygulamasi hata veriyordu. Uygulamayi kaldırıp, google play den tekrar indirio kurdum, sorun çözüldü.
Not: Bu mesaji ayri bi konu olarak acmak gerekir mi yöneticiler ilfilenirse veya yazarsa düzelteyim.
Hariçten yukleme konusunda bilgim yok ama orjinali dağıtılıyor hemde düzeltme yamasiyla birlikte geliyor. Bu nedenle beklemeni tavsiye ederim.hocam bana daha gelmedi , hariçten yüklemenin bir yolu var mı ?
umarım gelir , bir çok kişiye gelmiş , bendeki telefon'a hat takılı değil , yedek telefon olarak var acaba ondan olabilir mi ? sim kart taksam gelir mi güncellemeHariçten yukleme konusunda bilgim yok ama orjinali dağıtılıyor hemde düzeltme yamasiyla birlikte geliyor. Bu nedenle beklemeni tavsiye ederim.
Yok imeiye göre geliyor hatla ilgisi yok hatsiz çok güncelleme yaptım benumarım gelir , bir çok kişiye gelmiş , bendeki telefon'a hat takılı değil , yedek telefon olarak var acaba ondan olabilir mi ? sim kart taksam gelir mi güncelleme
Sanmiyorum hatla alakalı olacagini ancak denemek bedavaumarım gelir , bir çok kişiye gelmiş , bendeki telefon'a hat takılı değil , yedek telefon olarak var acaba ondan olabilir mi ? sim kart taksam gelir mi güncelleme
Sanmiyorum hatla alakalı olacagini ancak denemek bedava![]()
cihaz yeni daha 1 haftalık o yüzden bi kıl oldum gelmedi gitti , diğer hat iPhone olunca , bu android güncelleme mantığı garibime gittiYok imeiye göre geliyor hatla ilgisi yok hatsiz çok güncelleme yaptım ben