haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

Bu söylediğiniz sorunlar 10.0.0.170 için konuşuyorum bende mevcut değil. Ram kullanimi emui 9 göre azaldı. Arka plan doluyken 1 GB gecmiyor. 3 GB boşta kaliyor. Genel olarak kullanımda 2.5 GB Max gözüküyor. Uygulama atma sorunlar ilk gelen emui 10 da vardı. Şuan hiç kalmadı ve performans aşırı arttı. Ben atmadım ama hard reset atmanız da fayda var.
Biz de de o sürüm mevcut. Özellikle ram konusunda çok şaşırdım dediklerinize. Hard reset çok zahmet o yüzden denemiyorum. Kararlı sürüm gelince tekrar devam ederse dener ve deneyimlerimi paylaşırım.

yazılanları okudum. 1 ay oldu galiba emui 10 yapalı telefonu bahsedilen sorunların hiçbiri bende mevcut değil. başlıca ne değişti derseniz emui 9 ile başlayan inanılmaz kasma sorunu gitti telefon inanılmaz akıcı bir hale geldi. şarj ise telefon çok aktif kullanan birisi olarak sabah 8 de çekiyorum gece 12de %40larda geziyor. uygulamalardan dolayı asla sorunda yaşamadım.
5 kişiden 4 ü Ram sorunu yaşıyor yani bu demek olmuyor ki 4 kişinin telefonunda sorun var teşekkürler yine de

aklıma bir şey takıldı dostlar , bu mate 20 lite'ı verip p 20 pro almak istiyorum ancak bazı kaynaklar henüz android 10 gelmedi diyor , p 20 pro mate 20 lite'dan daha iyi değil mi ? nasıl daha gelmemiş oluyor

You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

Bu sabah Hicare üzerinden Aralık ayı güvenlik yaması geldi. Dosya boyutu 136 MB. Ay sonunda ya da Şubat ayında Ocak ayı güvenlik yaması ile birlikte Emui 10 gelir artık umarım.

android 10 daha almadınız mı ?
Maalesef henüz gelmedi. 10 gün önce Ekim ve Kasım aylarının güvenlik yamaları arka arkaya geldi, bu sabah da Aralık ayı güvenlik yaması geldi. Emui 10 beta programı ilk açıldığında kayıt olmuştum ve birkaç gün sonra 10 güncellemesi gelmişti ama yükleyememiştim, sonrasında güncelleme kayboldu. Beklemeye devam.

Maalesef henüz gelmedi. 10 gün önce Ekim ve Kasım aylarının güvenlik yamaları arka arkaya geldi, bu sabah da Aralık ayı güvenlik yaması geldi. Emui 10 beta programı ilk açıldığında kayıt olmuştum ve birkaç gün sonra 10 güncellemesi gelmişti ama yükleyememiştim, sonrasında güncelleme kayboldu. Beklemeye devam.
ben betaya kayıt olmadığım halde yaklaşık 20 gün önce geldi güncelleme

ben betaya kayıt olmadığım halde yaklaşık 20 gün önce geldi güncelleme
Bu gelen 10 guncellemeside beta kapsamindaymis edindiğim bilgiye gore. Arkadasin katildigi ve sonradan kaybolan beta programida bu yuzden kaybolmustur. Bize gelen 10 surumu daha genis capli bir beta gibi dusunun. Tam kararli surum bu ay sonu yada şubat ayında dagitima cikacakmis sanirim. O zaman genel olarak tum mate 20 lite lara gelicek 10 guncellemesi.

aklıma bir şey takıldı dostlar , bu mate 20 lite'ı verip p 20 pro almak istiyorum ancak bazı kaynaklar henüz android 10 gelmedi diyor , p 20 pro mate 20 lite'dan daha iyi değil mi ? nasıl daha gelmemiş oluyor
Cihaz özellik olan Mate 20 üzerinde, çünkü pro versiyon. Ama seri olarak Mate serisi daha üstün niteliklere Huawei açısından. Samsung Note ve S serisi gibi düşün. Kullanım çokluğu daha fazla Mate 20 Lite'ta bu sebeple de olabilir.

Bu gelen 10 guncellemeside beta kapsamindaymis edindiğim bilgiye gore. Arkadasin katildigi ve sonradan kaybolan beta programida bu yuzden kaybolmustur. Bize gelen 10 surumu daha genis capli bir beta gibi dusunun. Tam kararli surum bu ay sonu yada şubat ayında dagitima cikacakmis sanirim. O zaman genel olarak tum mate 20 lite lara gelicek 10 guncellemesi.
bende okumuştum doğru hatta güncelleme ertelenip şubat sonunda gelecek diye bir haberde okudum

Cihaz özellik olan Mate 20 üzerinde, çünkü pro versiyon. Ama seri olarak Mate serisi daha üstün niteliklere Huawei açısından. Samsung Note ve S serisi gibi düşün. Kullanım çokluğu daha fazla Mate 20 Lite'ta bu sebeple de olabilir.
bu sıralar arıyorum zaten mate 20 pro , bunu verip onu alayım diyorum