Bu haberi nereden aldınız?10.0.0.177 sürümü alan var mı ? çıkmış görünüyor da
Bu haberi nereden aldınız?10.0.0.177 sürümü alan var mı ? çıkmış görünüyor da
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
Bu sabah Hicare üzerinden Aralık ayı güvenlik yaması geldi. Dosya boyutu 136 MB. Ay sonunda ya da Şubat ayında Ocak ayı güvenlik yaması ile birlikte Emui 10 gelir artık umarım.
Huawei bunu çözse apple gibi iyi olurUzun yıllardır android kullanırım, bu kadar enteresan ve sıkıntılı güncelleme veren bir telefon daha görmedim.
Geçen gün EMUI 10 geldi bir baktım gelen güncelleme geri gitti.
Mesela Bende uzun zamandır 9.1.0.270 yüklü,bu alıntısı yaptığım mesaj'da 9.1.0.280 yüklüymüş ve yeni yazılım olarak 9.1.0.291 gelmiş.
Abi anlamıyorum tamam serino ya göre dağıtım yapılıyordur, ülke bazında dağıtım yapılıyordur ama bu kadar kararsızlık ve tutarsızlık olması ayrı bir tezat.
Ülkeler arası Mate 20 Lite serisinde ne gibi farklılıklar olabilir ki, birde telefonlarınız devamlı sunucularınız ile aktif olarak bağlantı halinde.
Al işte banada şimdi 9.1.0.289 geldi.
Şuraya 4 tane EMUI 9 sürümü yazdım, hepsi birbirinden farklı.
HarmonyOS da yapma ihtimali olabilir. tabi tüm cihazları HarmonyOS a güncellemek lazım.Huawei bunu çözse apple gibi iyi olur
FirmwareFinderRewrite uygulaması ileBu haberi nereden aldınız?
Mate 20 Lite 'ın HarmonyOS alacağını sanmıyorumHarmonyOS da yapma ihtimali olabilir. tabi tüm cihazları HarmonyOS a güncellemek lazım.
Zaten Şubat ra bekliyorduk.full sürüm Şubat'a kaldı galiba
Resmi hesap şubat sonu gibi demişti. Zaten beta ciddi sıkıntılar doğurmaya başladı. Artı ik gelmeli final.full sürüm Şubat'a kaldı galiba
aynen geçen gün resetlemek zorunda kaldım cihazı , adam gibi bi full sürüm versinler artıkResmi hesap şubat sonu gibi demişti. Zaten beta ciddi sıkıntılar doğurmaya başladı. Artı ik gelmeli final.
full sürüm değil mi ? bu ay içinde gelecekMerhaba Arkadaşlar Emui 10 sürümünde yavaşlama ve Ram sorununa telefona reset atmadan halledebildim. Kullandığımız uygulamarı kaldırıp tekrar kurduğumuz zaman Ram sorunun da düzelmeyi sağladım.
Ayrıca güncelleme bu ay içinde gelecek müşteri hizmetleriyle görüştüm. Ve bir de dağıtım günleri cumartesidir.
Evet planlama da yeni sürüm ful sürümfull sürüm değil mi ? bu ay içinde gelecek